Det var godt nok noget af en høne.
Du skal regne med 45 min. pr. kg. Skal det blive til hønsekødssuppe eller hvad vil du lave af den?
Nå men du rengør den, fjerner indmad og smider den i kogende vand i gryden.
Hvis du skal bruge suppen, skal du "skumme" under hele kogningen.
Det her ville være lettere, hvis du lige fortalte hvad den skal ende som
tilføjet af Fedegerda
Til den er mør
vil jeg gætte på.
Men kan godt se at det er en af livets store gåder som man nødvendigvis må indvolvere dette forum i.
Så store spørgsmål må intet menneske gå og pusle med alene.
tilføjet af Rosita
Så,så Dulkis
Man SMIDER da ikke høns ned i kogende vand!!!
tilføjet af Dulkis **
Vil du vædde?
- hvis de er døde og plukkede, så er det præcis det man gør, hvis man ikke gidet tørre høns
tilføjet af rosita
til dulkis
hellere tørre høns end vande høns....
tilføjet af miet
HOLD DA KÆ..
Det var edderma'me en ordentlig krabat! Hvor har du skudt den henne?😃