hej hvem kan hjælpe med en god opskrift på kold kartoffelsalat til ca 45 personer hvor meget skal man regne med
tilføjet af Bimmer ILP
Lidt hjælp til dig
Mængden afhænger af om de skal have salat, og om
der er tale om grillmad mv. Alt lige fra 350g til
500g pr. person.
Hvad skal kartoffelsalaten bruges til?
Creme fraise, kartofler, citron, løg, salt, peber, purløg.
Til pølser og grilmad kan i tilsætte dijonsennep og fransk sennep.
Grøn kartoffelsalat:
1,5 kg. kartofler
250 g. mayonaise
3 spsk. sød fransk sennep
1,5 spsk. mild carry
1,5 tsk. salt
300 gram frosne ærter
1 pose frossen persille
frisk dild
1 lille blomkål
i små buketter.
Det hele blandes sammen , og jeg lover dig at du fremover kun laver kartoffelsalat efter
denne opskrift.
VELBEKOMME.
hej tusind tak for de gode råd til min kartoffelsalat
tilføjet af hjerte1
kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat
Tilberedningstid: 60 min.
Årstid: Hele året
Antal: Tilbehør til 4-6
2½ dl ylette eller ymer
2½ dl Karolines Køkken cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
2 spsk revet chalotteløg
2 tsk groft salt
friskkværnet hvid peber
2 tsk mild, sød sennep
1 tsk friskpresset citronsaft
750 g små kogte faste kartofler
3 spsk hakket frisk persille
2 spsk klippet frisk purløg
Pynt
brøndkarse
Hertil
500 g stegt kød fx frikadeller
Bland ylette og cremefraiche. Smag salatsaucen til med løg og krydderier. Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver, og vend dem i salatsaucen mindst ½ time før serveringen.
Udviklet af: Karolines Køkken
Energiindhold
For hele retten: 9740 kJ Fryseegnet: Nej
Energifordeling:
Fedt: 46%
Kulhydrat: 34%
Protein: 20%