Jeg søger en opskrift på flødestuvede kartofler, hvor man starter med at koge kartoflerne først (muligvis i mælk/fløde), så de ikke skal have så langt tid i ovnen?
Jeg håber nogen her ved hvad jeg snakker om, tror jeg oprindelig så opskriften her - men jeg kan bare ikke finde den nu :)
God lørdag
tilføjet af mohia
Den her er fra en debat fra sol......
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver som normalt. Tilsæt evt lidt snittet forårsløg, salt og peber og kog kartoflerne i FLØDE - jeg bruger kaffefløde - et kvarters tid og hæld dem derefter over i fadet og derefter ind i ovnen.
Forårsløgene giver en meget delikat smag og det at koge kartoflerne gør tilberedningstiden meget kortere...
tilføjet af kvinde-42
ja for pokker
det er den :)
Mange tak skal du have
tilføjet af Anonym
kog i fløde+?? narrh
Kog i fløde... så der hvis pænt stor risiko for det brænder på. Skiv kartoflerne i TYNDE skiver, skær løg i tynde ringe kom det i fad med fløde så det dækker. Drys med salt og pebber. ind i oven 200 græder ca 1 time.
Hvis du vil gøre det quick så køb frosset skive hartofler og brug dem.
Drys evt fadet med ost, det er der nogle der gerne vil have.
men drop alt det med først at koge det, det må være en mad -spadser der skrev det indlæg. hehe
tilføjet af kvinde-42
Koger ikke på
Har lavet det et par gange ...
Men også tak for din opskrift og tippet om frosne kartoffelskiver.