Sådan en blegselleri
Kan den bruges både kogt og rå?
Har lovet kæresten at lave mad til hun kommer fra arbejde klokken 20 men nu skulle jeg købe ind og så finder jeg ud af at jeg har glemt tegnebogen derhjemme. Så nu må jeg bruge hvad hun har liggende. Jeg kan se at det kunne blive til en fin pastasalat og sådan noget er hun vild med så det er godt nok. Så skal jeg bare vide; hvis jeg skal bruge det det blegselleri skal jeg så koge først eller kan jeg bare putte det i salaten som det er. Hvis man kan begge dele hvordan er smagsforskellen så?
Tak for hjælpen
Har lovet kæresten at lave mad til hun kommer fra arbejde klokken 20 men nu skulle jeg købe ind og så finder jeg ud af at jeg har glemt tegnebogen derhjemme. Så nu må jeg bruge hvad hun har liggende. Jeg kan se at det kunne blive til en fin pastasalat og sådan noget er hun vild med så det er godt nok. Så skal jeg bare vide; hvis jeg skal bruge det det blegselleri skal jeg så koge først eller kan jeg bare putte det i salaten som det er. Hvis man kan begge dele hvordan er smagsforskellen så?
Tak for hjælpen