8tilføjet af

Hjælp til elegant redning.

Jeg har inviteret to mennesker til middag og har til formålet taget en and op af fryseren i går. Nu meddeler de så at de har inviteret deres voksne søn med. Super[:|]
Anden er 3000 g og altså ikke af en passende størrelse til to voksne mænd og to kvinder, der godt vil have andet end lige en vingespids hver. 😕
Hvordan laver vi lige en elegant redning, så der er mad nok? Er der andre muligheder end at fylde dem godt med forret og love dem en dessert også? Kan man farser sådan et dyr uden at skulle udbene den? Bedre forslag søges.
tilføjet af

Glæd dig !

Du kommer måske til at møde et menneske der åbner helt nye dimensioner i dit liv. Or not ...
Afsted afsted, - ud og købe en and mere !
God fest ! :-)
tilføjet af

Eller gør som jeg

når jeg laver andesteg steger jeg altid en nakkesteg med, det giver en rigtig god sovs og så er der kød nok til alle.
tilføjet af

Det er jo det, der er problemet

Jeg kan ikke nå at tø en and mere.
Nej, der er ingen "nye dimensioner" i ham dér. Jeg har kendt ham siden han blev født.
tilføjet af

Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?

Du får mig til at føle mig dum😃😃😃
Tak 🙂
tilføjet af

Indlysende mulighed

Så begynder det at ligne jul - men de kan ta´ det. Både den og andebryster kan jo fås optøede. Det er også meget bedre med to slags kød end en farsering.
Jeg panikkede vist lidt. 😮
Tak 🙂
tilføjet af

Et spørgsmål mere

I har åbenbart godt styr på det her.
Stegetid på en steg er jeg ikke i tvivl om, men hvis jeg nu vælger et par bryster og vil lægge dem i bradepanden med anden, hvor lang tid skal jeg så give dem i ovnen? Skal jeg brune dem af på skindsiden på en pande først?
Jeg tænkte også om jeg kan stege brysterne på begge sider - ikke alt for længe - pakke dem ind og lægge dem i "høkasse". Jeg er bange for at gøre dem tørre.
tilføjet af

svar

Det var ikke for at du skulle føle dig dum, jeg kommer bare fra en stor familie, hvor andebryster er nødvendige at supplere med, så der er nok til alle. 😉
Du kan benytte begge muligheder du beskriver.
Jeg plejer at brune dem på skindsiden på panden, husk at ridse skindet og krydr med salt og peber.
Herefter ligger jeg dem i fadet med anden i 20 minutter.
Hvis du ikke steger dem i ovnen i mere end de 20 minutter og sørger for at der er nok damp/vand i fadet, bliver de ikke tørre.
Men du kan også sagtens kun stege dem på panden. Dette kan du jo gøre, så det passer med at de er færdige på samme tid som anden i ovnen.
tilføjet af

Hundrede gange tak for al jeres hjælp

Der er dømt bryster.🙂 Nu glæder jeg mig ligefrem til de kommer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.