5tilføjet af

Lav din egen ægte Kokoscreme til Piña Colada

1 ds kokosmælk
2 g Carrageenan pulver, der sælges under betegnelsen Kappa hos Inco
10 mg Xanthangummi pulver, der sælges under betegnelsen Xantana hos Inco
10 ml saltvand, der får Carrageenan pulveret til at virke mere effektivt.
Smagen kan justeres med vanille, citronsaft og sukker.
Blandingen skal varmes op til ca. 75 grader.
Carrageenan og Xanthangummi er emulgatorer der anvendes til fødevarer.
På den måde får du en billig dåse kokoscreme, der passer med prisen
i USA, hvor den ligger på ca. 9 kr. Modsat importører i Danmark, der
har presset prisen op 44 kr! 😮
tilføjet af

Brand god ide, men fortæl mig lige...

Hvordan får man lov til at handle hos Inco?
Hvor meget skal man købe for at få 2 g Carrgeenan pulver og for den sags skyld 10 mg Xanthangummi?
Vi gør sådan her
Ingredienser:
20 ml. kokosnødlikør (malibu e.l.)
20 ml. rom
20 ml. ananasjuice
50 ml. kokosnødmælk.
5-6 isterninger, måske mere
Fremgangsmåde:
Kom alt i en blender og blend i ca. 1 minut. Kom i et glas, og pynt med en skive ananas og en pink cherry på en tandpirker.

- så jeg ved ikke rigtig hvor dit "creme" kommer ind i billedet.
tilføjet af

Hvis den skal være tynd

Så fortsætter du bare med din egen opskrift.
tilføjet af

For det andet kan du ikke svare på?

Den er nu ikke tynd - overhovedet.
tilføjet af

Det er korrekt

Jeg er ikke klar over, hvor meget der er
i de små dåser hos Inco. Men jeg fandt
ud af, at de solgte emulgatorerne på google.
Men det var den bedste løsning, fordi de
normalt sælges i sække af 25 kg.
Hvis Malibu likøren indeholder en emulgator, så
er din løsning meget bedre. 😉
tilføjet af

Tak for det Bimmer

Det har altid irriteret mig, at man ikke kan få den rigtige konsistens frem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.