sunde knækbræd i en fart
Knækbrød
Ingredienser
1 dl. Havregryn
1 dl. Hørfrø
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Knækket hvedekerner
3½ dl. mel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. salt
2 dl. Vand
1 dl. Olie
Fremgangsmåde:
• Det hele blandes sammen og skal være klistret.
• Dejen deles i to.
• Den første klump lægges mellem to stykker bagepapir. Det rulles ud så det fylder hele pladen. Tag det øverste bagepapir af.
• Der deles i det antal stykker der ønsker.
• Bages ved 180 grader varmluft (200 uden varmluft) i omkring 20 min. De er færdige når de er lidt lysebrune. Skal afkøles på rist.
Når knækbrødene kommer ud af ovnen, kan de godt være lidt bløde, men et godt tegn er om de er lysebrune.
Vær opmærksom på at midteskriverne måske skal have længere tid, da de er lidt tykkere.
Jeg har kun bagt en plade af gangen.
Jeg har ikke prøvet at nedsætte mængden af olie, så det må du selv eksperimentere med, hvis det ønskes.
Velbekomme
Susanne
Ingredienser
1 dl. Havregryn
1 dl. Hørfrø
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Knækket hvedekerner
3½ dl. mel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. salt
2 dl. Vand
1 dl. Olie
Fremgangsmåde:
• Det hele blandes sammen og skal være klistret.
• Dejen deles i to.
• Den første klump lægges mellem to stykker bagepapir. Det rulles ud så det fylder hele pladen. Tag det øverste bagepapir af.
• Der deles i det antal stykker der ønsker.
• Bages ved 180 grader varmluft (200 uden varmluft) i omkring 20 min. De er færdige når de er lidt lysebrune. Skal afkøles på rist.
Når knækbrødene kommer ud af ovnen, kan de godt være lidt bløde, men et godt tegn er om de er lysebrune.
Vær opmærksom på at midteskriverne måske skal have længere tid, da de er lidt tykkere.
Jeg har kun bagt en plade af gangen.
Jeg har ikke prøvet at nedsætte mængden af olie, så det må du selv eksperimentere med, hvis det ønskes.
Velbekomme
Susanne