Er løbet tør for sukker, men ville gerne bage lidt i dag. Har en del flormelis stående - og nu er spørgsmålet så: Hvis der er i en kage skal 250 gr. sukker - hvor meget flormelis skal jeg så bruge?? Det forekommer mig nemlig at flormelis er meget sødere end alm. sukker😕 Eller er jeg forkert på den? Håber nogen kan hjælpe🙂
tilføjet af egekjaer
almindeligt sukker
Flormelis er ganske almimdeligt finkornet sukker tilsat en smule kartoffelmel for ikke at klumpe.
tilføjet af gammel husmor
Jeg tror
ikke jeg ville eksperimentere med flormelis i stedet for alm. sukker. Det lyder meget risikabelt. Skynd dig hen på tanken 🙂.
tilføjet af kager
vægt og mål
1 dl alm. sukker vejer 85 gram
1 dl flormelis vejer 50 gram - jeg tror at du sagtens kan anvende flormelis specielt i småkager, de bliver mere smøragtige ;-) god fornøjelse
tilføjet af Mollie
Muffins
Så har jeg prøvet det.. brugte 3 dl. flormelis i stedet for knap 3 dl. sukker🙂 Kagerne blev rigtig gode, så i mangel af bedre kan det sagtens bruges😉 Mine indkøbsmuligheder ligger nemmelig ret langt væk. Tak for hjælpen allesammen!