7tilføjet af

sovs eller sauce

Hej!
Kan nogen hjælpe mig med lidt inspiration
til en sovs eller sauce... Skal serveres
til farsbrød og kartofler!!!
På forhånd tak!
tilføjet af

Meget

gerne, men du må lige fortælle om hvilken
slags kød og ingredienser du blander i farsbrødet😉
tilføjet af

jo da helt afgjort

men allerførst må du bestemme dig for om det skal være en sovs eller en sauce.
tilføjet af

Pebersovs, tomatsovs og flere

Hej dig
Eller brun sovs lavet af stege-saften fra dit farsbrød gerne med lidt tyttebær-og dens saft, som giver en god vild-smag. Brug vandet fra kartoflerne til at opbage sovsen med.
God appetit
tilføjet af

en gammeldags ret

farsbrød er en gammel dansk ret så det er sovs du skal bruge der. det er kun nyre madlavning du skal bruge sauce til
tilføjet af

Tag skyen fra bradepanden

og hæld over i en gryde. Tilsæt mælk til du har den portion sovs, du vil have. Lad det koge op og giv det en sjat kulør. Jævn det med lidt maizena til den tykkelse du vil have - smag til med salt og peber.
Hvis det er traditionel dansk farsbrød smider jeg en klat ribsgele, solbærsyltetøj, eller tyttebær i for at understøtte smagen. Skal den være mere "vildt agtig" kan du røre lidt blåskimmelost - helt den danske rocqefort i. Hmmm.
Velbekomme.
tilføjet af

Mmhn med Tomater!

Enten kan du lave en sauce af friske tomater..
Du hakker bare 3-4 pr mand og så op i en pande, hæld lidt af væsken fra og ellers bare lad det tage sin tid.. krydr med salt, peber, allround og hvidløg..
Ellers kan du lave en sauce af tomatpure´, fløde hvidløgssalt, urtesalt og allround! Det lækkert!
tilføjet af

Hej

Er det sauce eller sovs du ønsker, der er jo trods alt meget store forskel
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.