Hej!
Kan nogen hjælpe mig med lidt inspiration
til en sovs eller sauce... Skal serveres
til farsbrød og kartofler!!!
På forhånd tak!
tilføjet af Axxx
Meget
gerne, men du må lige fortælle om hvilken
slags kød og ingredienser du blander i farsbrødet😉
tilføjet af Kokken1medaljevinder
jo da helt afgjort
men allerførst må du bestemme dig for om det skal være en sovs eller en sauce.
tilføjet af TheChief
Pebersovs, tomatsovs og flere
Hej dig
Eller brun sovs lavet af stege-saften fra dit farsbrød gerne med lidt tyttebær-og dens saft, som giver en god vild-smag. Brug vandet fra kartoflerne til at opbage sovsen med.
God appetit
tilføjet af didar1
en gammeldags ret
farsbrød er en gammel dansk ret så det er sovs du skal bruge der. det er kun nyre madlavning du skal bruge sauce til
tilføjet af Skysovs
Tag skyen fra bradepanden
og hæld over i en gryde. Tilsæt mælk til du har den portion sovs, du vil have. Lad det koge op og giv det en sjat kulør. Jævn det med lidt maizena til den tykkelse du vil have - smag til med salt og peber.
Hvis det er traditionel dansk farsbrød smider jeg en klat ribsgele, solbærsyltetøj, eller tyttebær i for at understøtte smagen. Skal den være mere "vildt agtig" kan du røre lidt blåskimmelost - helt den danske rocqefort i. Hmmm.
Velbekomme.
tilføjet af Milla..
Mmhn med Tomater!
Enten kan du lave en sauce af friske tomater..
Du hakker bare 3-4 pr mand og så op i en pande, hæld lidt af væsken fra og ellers bare lad det tage sin tid.. krydr med salt, peber, allround og hvidløg..
Ellers kan du lave en sauce af tomatpure´, fløde hvidløgssalt, urtesalt og allround! Det lækkert!
tilføjet af Peperoni
Hej
Er det sauce eller sovs du ønsker, der er jo trods alt meget store forskel