Hvad gør man hvis man kommer til at bruge for meget chili? Det ville være herligt hvis nogen viste det, mine forventniger er dog ikke sååå høje!! På forhånd tak
tilføjet af mai
ups!!!
sorry, jeg læste ikke de andre indlæg!! svaret står jo her :-)
tilføjet af gyffe
Alt med måde
Nu ved jeg jo ikke hvad du har kommet det i, men ved sammenkogte retter eller noget med lidt substans i, i modsætning til f eks pizza, er mayonaise udmærket, men man skal ikke lade gæsterne se, hvad man gør, så får de bare ondt i kolesterolområdet. Sådan en halv skefuld plejer at tage toppen af det helt vilde.
Se, der findes jo mange slags chili, de værste er direkte ætsende ved slimhinderne, men dem, som vi almindeligvis kender, er faktisk ret velsmagende trods deres "stærkhed", så næste gang, brug dem med forsigtighed.
Hilksen gyffe
tilføjet af dronningen
for meget chili
hvis du får for meget chili i din mad kan du komme noget sukker i det hjælper