Til min søns fødelsdag havde jeg set en opskrift på en bolle-slange, så den besluttede jeg at bage... Da jeg skulle pynte den synes jeg at den skulle være sådan rigtig mørkegrøn, så jeg sparede ikke på den grønne frugtfarve. Det resulterede i at glasuren fik en besk, bitter smag af fisk??? Er der nogen som har prøvet det samme? Og kan man mon få noget farve som farver uden at smage grimt? -Jeg ved godt at jeg bare kunne have brugt mindre, men når man nu gerne vil have en mørkere farve 😉
tilføjet af mig!!
Prøv at...
google specialkøbmanden, de har 1 webshop hvor du kan købe alverdens frugtfarver, de er meget mere koncentreret så derfor skal der ikke så meget til at gi' en flot kraftig farve.
good luck med de næste kegeprojekter 😃
tilføjet af Køkkenartisten
Bolsjefarve er
også et godt bud.
tilføjet af eggab
Tak :o)
Tusind tak... Det prøver jeg...
tilføjet af pouljoergensen
Måske dumt, og dog?
Kan du ikke tage noget blåt frugtfarve, også blande lidt gultfrugtfarve i, så bliver det mørkegrøn, uden det er kommet for meget i?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen