16tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Vi skal spise fisk 2 gange om ugen, siger de kloge, og så er der jo ikke mange ben i at købe færdiglavet fars og lave fiskefrikadeller. Men den købte fiskefars er ikke bare fuld af sunde råvarer og vitaminer. Den kan vrimle med bakterier. 😖
Køber du færdiglavet fiskefars ❓
tilføjet af

Nej,jeg er stoppet med,at spise...

Ting fra havet ❓ det eksempel burde flere følge......
Stop Eating All Pacific Sea Food Now!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2ppUYtN3c88
http://www.youtube.com/watch?v=I6Jg_eqjZ3c
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

naturligvis kender jeg ingen der køber færdigrørt fiskefars, alene af den grund, at det ifølge det vetinære system ikke må overstige en temperatur på 2 gr. celsius.
jeg har også en mistanke om, at de fisk der ikke bliver solgt inden for det første døgn, ender som fiskefars.
man kan heller ikke se de friske skindende fiske øjne, og flotte røde gæller, i en fiskefars.
skært kød og vacumpakket pålæg skal have en temperatur på op til 5 gr. celsius, hakket kød er en bakterie bombe, specielt hvis butikkerne selv hakker det, det meste svinekød begynder som flæskesteg, koteletter, småkød, marineret småkød, eller i medisterpølse hvor der blot kræves 4 kg. hakket kød, for at lave 25 kg. medister.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Vi skal spise fisk 2 gange om ugen, siger de kloge, og så er der jo ikke mange ben i at købe færdiglavet fars og lave fiskefrikadeller. Men den købte fiskefars er ikke bare fuld af sunde råvarer og vitaminer. Den kan vrimle med bakterier. 😖
Køber du færdiglavet fiskefars ❓


NEJ ALDRIG I LIVET!
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

[quote="wittgenstein" post=2791017]Vi skal spise fisk 2 gange om ugen, siger de kloge, og så er der jo ikke mange ben i at købe færdiglavet fars og lave fiskefrikadeller. Men den købte fiskefars er ikke bare fuld af sunde råvarer og vitaminer. Den kan vrimle med bakterier. 😖
Køber du færdiglavet fiskefars ❓[/quote]

NEJ ALDRIG I LIVET!


JA, og kvinder med ål i strømperne er direkte ulækre [!]
Godt vi stadig kan få "osterejer"................. 😃
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Tror ikke der er meget Omega eller andet godt i fiskefars.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Færdiglavet fiskefars, er ikke det samme som frisk fiskefars.
De første dage, mens fisken stadigt ser fin og frisk ud, sælges de hele.( en fisk der har været udsat for en temperatur over 5 grader C, i blot nogle få minutter, er allerede begyndt at gå i forrådnelse) [:X]
Når skind og øjne så bliver lidt kedelige flår man dem og sælger dem som pandeklare. 🙁
Når benene så begynder at stikke lidt ud i enderne, fileterer man dem og sælger fiskefileter. [???]
Nå de så begynder at få en lidt uheldig duft, hakker man dem i en hakkemaskine, camouflere lugten med løg og krydderier, og voila du har færdiglavet fiskefars. 😖
Går det så helt galt for den stakkels fiskehandler, steger han noget af farsen og du kan få færdige fiskefrikadeller. 😃
Og omtrent det samme gør man med kød til de danske forbrugere.
Tænk bare på medisterpølse, hvad mon det så er? [:X]
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Medisterpølse er oftes lavet af frisk hoftekød.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

jysk wrøvl, hvor sidder hoften på et jysk tam svin.
ifølge dine 24 år's erfaringer, så er du uddannet som SOSU - FOA - fast arbejde og arbejdssky - uddannet vagtmand, og nu også uddannet som slagter.
felister pølse er lavet af 4 kg. kød fra det billigste på tamgrisen, nemlig boven, eller forenden, også kaldet vingen* hvis kødet kommer fra et kreatur.
boven og hovedet, indeholder enorme mængder af gelantine, hvorfor der også kan tilsættes utallige l. vand og felister pølse mix, som indeholder både protein og smags stoffer.
desuden kan man tilsætte flommefedt, det er den billigste form for fedt på en tamgris, i gamle dage skar man det ud i firkanter, og stegte det som fedte grever.
på INDIA's hjemmeside kan man finde alt i tilsætnings midler, kokke og slagteri skoler underviser også i brugen af forfalskede råvarer til industrien, og naturligvis til slagtere og restaurenter.
vand er det billigste naturprodukt vi kan bruge her i landet, for flere år siden var der en rugbrøds fabrik der fik en efter regning på vandforbrug, sagen endte naturligvis i retten, men bageren kunne bevise at 80 % af vandet blev brugt til rugbrød, så som selvstændig kunne han trække alle driftomkostninger fra i skat.
nu kan du selv regne ud, hvor meget bageren brugte på surdej, rugmel, hvedemel og gær.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Nu har jeg godt nok aldrig hørt om hoftekød før.
Det er faktisk flere år siden man undersøgte hvordan arbejdsgangen er i en ganske almindelig slagterafdeling i flere dele af landet.
Og ingen der så det, har siden forbundet medisterpølse med frisk på nogen måde.
Ordentlig medisterpølse kan du lave selv, ellers er der al mulig grund til at være skeptisk.
tilføjet af

VKO afskaffede 24-timersreglen

Mon ikke det er derfor fiskefrikadellefars nu om dage kan være flere dage gamle 😖
tilføjet af

VKO afskaffede 24-timersreglen

Nemlig, og køre/hviletids reglerne hjælper jo heller ikke, når fisken skal transporteres.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Der foregår virkelig meget ude i baglokalet sådan rundt omkring, og sådan er det bare, hvad skal fiskehandleren dog stille op med de fisk der ikke lige bliver solgt i dag, skulle han smide dem ud, og hvem skal dog dække dette tab, ja kunden hvem ellers.
Som gammel bager, så lavede vi romkugler af det Wienerbrød der ikke blev solgt, det røg i kedlen og fik en tur til det var rørt helt ud, og for at få det til at hænge sammen, fik det så bare en gang æblemarmelade og så noget kakao, det med rom, det kunne da' være lige meget, folk købte dem jo alligevel.
Jaja sådan er det bare, og hvis man ikke gjorde det på den måde, så skal i bare se hvilke priser der så kom på vores daglige brød, og så kan man kalde det for mad spild.
Hej
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Romkugler som tennisbolde......mums.
Men de skal lige rulles i en gang krymmel for ikke at være fedtede på overfladen.

Der foregår virkelig meget ude i baglokalet sådan rundt omkring, og sådan er det bare, hvad skal fiskehandleren dog stille op med de fisk der ikke lige bliver solgt i dag, skulle han smide dem ud, og hvem skal dog dække dette tab, ja kunden hvem ellers.
Som gammel bager, så lavede vi romkugler af det Wienerbrød der ikke blev solgt, det røg i kedlen og fik en tur til det var rørt helt ud, og for at få det til at hænge sammen, fik det så bare en gang æblemarmelade og så noget kakao, det med rom, det kunne da' være lige meget, folk købte dem jo alligevel.
Jaja sådan er det bare, og hvis man ikke gjorde det på den måde, så skal i bare se hvilke priser der så kom på vores daglige brød, og så kan man kalde det for mad spild.
Hej
tilføjet af

Fisk er godt......

Jeg sværger til salte fisk fra haribo.
Har dog ikke prøvet dem som fiskefars, men hvorfor ikke ❓ 😃
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Hejsa, ja jeg har taget uddanelse som sosi hjælper og vagtmand. Slagter blev jeg ikke færdig med PGA sygedom hos en læreplads men arbejder med det idag og har samlet 4 års erfaring.
Jeg kan og vil ikke blande mig i hvad du mener hoftekød er. Dog vil jeg sige at på kammen/midterskykket er der en knogle som hedder hofteben og derfor er kødet under den hoftekød. Logisk ikk:)
Når jeg har lavet medister hos kvickly på mindre slagtehuse og det jeg har set hos andre forbrikker så brugte vi alle hoftekød og kryderig hvilket vi skal mht loven.
tilføjet af

Færdiglavet fiskefars er uhumsk

Du kan se et svar hos den anden bruger:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.