1tilføjet af

Hjemmelavet "bake-off"

Hejsa
Er der nogen der har prøvet at lave deres eget "bake-off" brød til fryseren???
Jeg syntes de øko/grov rundstykker jeg køber koster alt for meget, og vil desuden gerne lave dem selv..
Men...
Jeg ved hvordan jeg laver frossen rå dej, men det tager for lang tid, så ville høre om der var nogen der ved hvordan man laver noget brød, bager det lidt og smider det i fryseren så det er nemt at tage op igen og så bage de der 10-15 minutter?????
Håber meget der er en eller flere der kan hjælpe 🙂
Hilsen Vivian
tilføjet af

Hjemmelavet "bake-off"

Der er to muligheder;
Du bager rundstykkerne 2/3 dele af tiden, og
den sidste 1/3 direkte fra fryseren.
Du bager rundstykkerne færdige. Tør rundstykkerne
op og giver dem 5-7 minutter ved 180-200 ºC.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.