Hjemmelavet yoghurt
Hej debatører 🙂
Jeg har tidligere fået hjælp herinde, så nu prøver jeg lige igen..
jeg har en yoghurt-maskine fra Severin, hvor jeg 'laver' yoghurt.
Først havde jeg et problem med, at den var tynd og klumpende, så jeg bruger nu 2 spsk istedet for 2 teskefulde yoghurt.. Den færdige yoghurt er ikke længere klumpet, men den er rigtig rigtig tynd!
Er der nogen, der har et tip eller ved, hva jeg gør forkert? [:|]
På forhånd mange tak! 😉
Jeg har tidligere fået hjælp herinde, så nu prøver jeg lige igen..
jeg har en yoghurt-maskine fra Severin, hvor jeg 'laver' yoghurt.
Først havde jeg et problem med, at den var tynd og klumpende, så jeg bruger nu 2 spsk istedet for 2 teskefulde yoghurt.. Den færdige yoghurt er ikke længere klumpet, men den er rigtig rigtig tynd!
Er der nogen, der har et tip eller ved, hva jeg gør forkert? [:|]
På forhånd mange tak! 😉