Hvilken hvidvin vil i anbefale til morgenbord bestående af Håndværkere, smør og ost?
På forhånd tak.
tilføjet af City-pigen
Hvid mælk
Evt. med en sjat kaffe i.
tilføjet af fruppe
En halvsød vin
Alsace eller Rhinskvin, sidstnævnte skal være betegnet "Spätlese".
De er i den dyre ende, 50 kr+, men en billigere Liebfraumilch er også sød, blot for meget efter min smag.
Skal det være fransk skal Du søge efter en muscat, IKKE at forveksle med muscadet som er en almindelig hvidvin.
Muscat er også i den dyre ende.
tilføjet af Helle i topform
Hvor mange
% er der i?
tilføjet af Anonym
HVAD??
Du mener ikke alvorligt, at du vil servere Muscat - en sød dessertvin - til mad???
Og er Alsace nu ikke fransk længere??
Liebfraumilch er det værste stads, man kan servere for andre - hold da op, hvor du IKKE ved noget om emnet vin!!
tilføjet af Vinkøberen
Det er så typisk,
at man påpeger andre folks mangel på viden om et emne, men for at ikke selv blive skydeskive for mangel på samme undlader man at øse ud af sin viden.😃
tilføjet af fruppe
Muscat
Søde vine passer efter min smag godt til ost hvis der også er det til morgenbordet.
Liebfraumilch begrænser jeg også, men det var bare som alternativ hvis prisen skal holdes nede.
tilføjet af Papvin angros
Og så fik Fruppe
Lige reddet den på målstregen😉
tilføjet af ernst_kolding
Undskyld mig
men jeg har sq aldrig været sindsyg nok til at servere vin til rundstykker.
Rundstykker brugt som morgenmåltid skal da følges af en god kaffe (Cafe Noir) eller The, bakket godt op af en Gammel Dansk eller En Enkelt Bitter, DET må da være normen på et dansk morgenbord 😃
Det andet grænser efter min ringe mening til blasfemi