Hej
Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende:
En vin der sælges på det danske marked - ny på markedet, hvor meget sælger den (antal flasker) på et år? Hvad hvis den klarer sig rigtigt dårligt, hvor meget kan man så forvente?
Hvad er den almindelige avance som lægges på vinen af importøren og af forretningen ??
Hilsen Jacob
tilføjet af Vinmand
sælger
Ved at gamle mærkevare som feks. Periquita sælger over 1 million fl. om året i DK og det samme i sverige - ved at Drosty Hof serien forventes at skulle sælges i 2 mill stk...alt inkl...rød, hvid og bag in box...
Mange bedre og dyrere vine kommer fra partier på 6000 - 15ooo fl. til hele verden - så der er det begrænset..eksp. Barolo, Brunello og lign..
tilføjet af drjake
ikke helt det jeg mener
vin gården kræver et salgs mål fra mig for at underskrive kontrakten og jeg er i tvil om hvormeget jeg kan sælge .... derfor er det jeg spørger hvad en god vin til 150 kr flasken (på hylden til forbrugeren) mon kan sælge på et år, hvis det går skidt ....worst case ???
tilføjet af drjake
og hvem kan vurdere pris, proff ??
og lige en ting til .... hvem kan vurdere vinens værd, proffeionelt og give en ordentlig proff beskrivelse af den ?? hvordan får man den vurderet ??
tilføjet af Vinmand
hvilken vin
Hvilken vin er det fra Vingården, sælger selv flere af deres vine, og kan måske skyde udfra det..
tilføjet af drjake
En gang til.....
Naar jeg skriver vingaarden er det ikke navnet paa et sted, men paa den vingaard jeg har lavet en aftale med... det er med andre en vingaard paa NEw Zealand jeg taler om .... men i oevrigt ikke vigtigt for spoergsmaalet!
tilføjet af svobi
vudering af vin
hej det lyder spændene,at du skal til at sælge vin,ta og sammensætte en gruppe som ikke behøver
at være vinkyndige, og lad dem smage din vin, be dem om at prissætte den, find nogen der ligner
og lur dem af og hvis du ikke er for grådig så sæt prisen så du også kan give lidt rabat.
pøj pøj. svobi. (soenderjyskvinimport.dk)
tilføjet af Hans Kloster
Vinkontrol findes ikke
Vin kan kaldes hvad som helst og ingen kontrollerer, om indholdet svarer til etiketten. Kun de dyreste vine har navnebeskyttelse, men ingen klageinstans, hvis man finder uoverensstemmelse mellem etikette og indhold. De fleste bordvine er blandingsvine og derfor smager vin forskelligt, selv om de har samme etikette, blot købt på forskellige tidspunkter. Supermarkeder skifter ustandselig etiketterne ud, så når man finder en god vin, så er den udsolgt ved næste indkøb. Der er ingen bundgrænse for kvalitet. Netto har solgt mig en 3 liters rød papvin Vecchia Cantina di Montepulciano, Toscana for 45 kr og den kan kun drikkes, når temperaturen er over 30 grader!
tilføjet af dulkis
Den vin kunne muligvis
- blive en drikkevenlig sommerdrik med en god skvat friskpresset appelsin, en håndfuld isterninger og danskvand til at fylde op med.
- Jeg ville nu nok ikke forvente drikkevin til 45 kr. for 3 liter i Danmark.
tilføjet af peter mansen
jaah
ja det jeg så godt svare dig på.
hvis den klare sig meget dårligt, går du konkustet.
og du bliver nyd til at sælge dit hus og din bil.