Hyggeaften med mine søskende (hjælp til Kebab)
Hej folkens
Jeg skal have mine små søskende over på besøg til en gang video aften - her i aften - hos mig og min kæreste.
vi ser ikke hinanden så tit som man kunne ønske og det er efterhånden blevet en fast tradition at vi snupper en hyggeaften engang imellem.
Men ja, vi skal have noget junkfood, på det gode måde, så valget faldt på hjemmelavet pitabrød med Falafel og Kebab + diverse grønt
Falafel er jeg ganske god til at lave så ingen problemer der...
Kebab er så en anden sag, jeg havde sendt min kæreste ud til vores lokale etniske købmand for at købe kebab og hun kom hjem med 1kg kebab til 45kr. ganske fin pris
jeg regnede lidt med at det var skåret ud osv. så jeg måske bare skulle varme og krydre det, meeen så heldig er jeg ikke.
det er faktisk bare en blok hakket kød - af ukendt natur
så mit spørgsmål er:
Hvis jeg skal lave hakket oksekød om til Kebab, hvordan gør jeg så det?
jeg går ud fra at det er basiset for Doner Kebab - men øh, ja så er jeg så også lost derfra
håber der sidder nogle mad-guruer derude der kan komme med et par hurtige ideer og råd
Jeg skal have mine små søskende over på besøg til en gang video aften - her i aften - hos mig og min kæreste.
vi ser ikke hinanden så tit som man kunne ønske og det er efterhånden blevet en fast tradition at vi snupper en hyggeaften engang imellem.
Men ja, vi skal have noget junkfood, på det gode måde, så valget faldt på hjemmelavet pitabrød med Falafel og Kebab + diverse grønt
Falafel er jeg ganske god til at lave så ingen problemer der...
Kebab er så en anden sag, jeg havde sendt min kæreste ud til vores lokale etniske købmand for at købe kebab og hun kom hjem med 1kg kebab til 45kr. ganske fin pris
jeg regnede lidt med at det var skåret ud osv. så jeg måske bare skulle varme og krydre det, meeen så heldig er jeg ikke.
det er faktisk bare en blok hakket kød - af ukendt natur
så mit spørgsmål er:
Hvis jeg skal lave hakket oksekød om til Kebab, hvordan gør jeg så det?
jeg går ud fra at det er basiset for Doner Kebab - men øh, ja så er jeg så også lost derfra
håber der sidder nogle mad-guruer derude der kan komme med et par hurtige ideer og råd