Hejsa
Håbede på evt, at hører fra nogen som har arbejde eller er igang med en uddannelse inden for det overstående fag, da det er noget jeg har tænkt på. Da jeg p.t arbejder som Industri Slagter hvilket er temmeligt hårdt og ryggen kan ikke rigtig holde til det.
Efter hvad jeg sådan kan finde af informationer omkring det overstående uddannelse, virker der alligevel til at være en del man skal have styr på osv.
Mvh Jack.
tilføjet af wakeupbody
Start her...
Hej
Mit bedste bud er at du finder et sted (butik) hvor du fornemmer at du kan bruge din viden og erfaring inden for faget.
Det er simpelt nok... snak med bestyreren eller nogle ansatte i butikken og spørg om de kan bruge en fagmand... du kommer hurtigt i snak med dem og de vil sikkert være nysgerrige efter at vide hvad du kan osv.
Du skal ikke undervurdere dig selv! du kan helt sikkert nogle ting og har en viden, som de efterspørger...
Det handler om at komme ud og snakke med folk, på de steder hvor arbejdet findes.
tilføjet af m35kbh
Hvad med helt at skifte fag?
Hvis du er begyndt at få ondt i ryggen, så skal du nok til at overveje at få et job, hvor der ikke er tunge løft m.m. Det bliver sikkert ikke bedre. Desuden er butiksslagtere væsentligt dårligere betalt end industrislagtere så vidt jeg husker.
Tror faktisk du kan tjene flere penge på ufaglært arbejde, fx som kok, end på at være butiksslagter. Og så er det jo ikke helt det samme at skære en ko ud i halve som at skære bøffer ud, men kan man det ene, så kan man hurtigt lære det andet.
tilføjet af Anonym
Mon dog
Ehm, ufaglært kok? Du er godt klar over, at det er en 4-årig uddannelse, ja? Jeg har aldrig hørt om et sted, hvor de bruger "ufaglærte kokke". Måske bortset fra Jensens Bøfhus - men så er lønnen også derefter.
Og så kan jeg fortælle dig, at en detailslagter almindeligvis tjener mellem 20.000 og 25.000 kr. om måneden.