En del vodka (efter smag og behag metoden)
Tre dråber tabasco (eller mere hvis du vil have den rigtig stærk 😉 )
Lidt friskmalet peber
Og så tre dele tomatjuice
Ahhhhhh. Den gode katolske drink.
Hvordan laver I andre den?
tilføjet af fruppe
Bloody Mary
Sellerisalt kan også tilsættes 🙂
tilføjet af Phusker (emeritus)
Bloody Mary
Bloody Mary er en af de drinks der kan kræve det store køkkenudstyr, fordi der skal en del ting i, men hvis den blandes korrekt så er det mums.
En anelse citronsaft
1/3 vodka
2/3 tomat juice (Prøv at finde en god juice og hold den kold hele tiden)
Et par dråber Worchestershire sauce
Et par dråber Tabasco
Et drys hvid peber
og lidt sellerisalt som drysses over drinksen når den serveres.
Derudover masser af is og det hele blandes eller shakes grundigt inden det sies og serveres i et glas med et par isterninger.
Mange har en aversion mod selleri men det giver altså lige drikken det lille løft opad og fremhæver smagen af tomater på en perfekt måde.
Nogen bruger gin istedet for vodka. (British Mary??)
Eller snaps og så hedder drinksen en Danish Mary.
tilføjet af Anonym
Bloody Mary
Først køber du en Mou tomatsuppe på frost, sammen med en hvilken som helst barcardi breezer eller sodavand med rød farve - og husk vodka eller evt gin eller rom.
Tø suppen i en gryde og hav en stor kop parat ;)
Nå suppen er tøet, hælder du først vodka i beholderen - alt efter hvor stærk den skal være, og suppen hældes oveni (siet for klumper - fås også i pulverform kaldet Knorr cour a soup)
du kan så tilføje hvidløgssalt, lidt juice (gå efter rynkeby) osv.
Hvis du ønsker den kold skal den ca 1 time i køleskab.
Du kan evt tilføje lidt purløg på toppen bare for at få lidt "grøntsager med".
Skal det være helt vildt kan du blende enten friske tomater eller tomater på dåse, og si dem.
Så har du en "mary"...