Islam er bedst!
FYLDT KAMEL
1 Middelstor kamel
1 Stort lam
20 Høns
60 Æg
12 Kilo ris
2 Kilo pinjekerner
2 Kilo mandler
1 Kilo Pistacienødder
1 Kilo Sort peber
salt efter behov, 3-4 kilo
Samt masser af vand
Flå kamelen (det er et mareridt, at få skindet forbi puklen), lammet og hønsene. Tag indmaden ud og tør sveden af panden. Kog lammet, hønsene og risene. Rist pinjekernerne, mandler og pistacienødder til de er gyldne. Bland nødderne i risen. Kog æggene til de er hårdkogte og fjern skallen. Fyld de kogte høns med hårdkogte æg og ris. Fyld det kogte lam med de fyldte høns og ris. Fyld kamelen med lammet og ris. Kog kamelen i en jordgryde fyldt med hvidglødende kul. Kamelen er klar når den er mørkebrun. Læg de resterende ris på et stort (dette kan ikke understreges nok) fad og placer kamelen på fadet. Dekorer med hårdkogte æg og nødder og inviter 100 af din nærmeste familie og venner.
elhemdullilah
1 Middelstor kamel
1 Stort lam
20 Høns
60 Æg
12 Kilo ris
2 Kilo pinjekerner
2 Kilo mandler
1 Kilo Pistacienødder
1 Kilo Sort peber
salt efter behov, 3-4 kilo
Samt masser af vand
Flå kamelen (det er et mareridt, at få skindet forbi puklen), lammet og hønsene. Tag indmaden ud og tør sveden af panden. Kog lammet, hønsene og risene. Rist pinjekernerne, mandler og pistacienødder til de er gyldne. Bland nødderne i risen. Kog æggene til de er hårdkogte og fjern skallen. Fyld de kogte høns med hårdkogte æg og ris. Fyld det kogte lam med de fyldte høns og ris. Fyld kamelen med lammet og ris. Kog kamelen i en jordgryde fyldt med hvidglødende kul. Kamelen er klar når den er mørkebrun. Læg de resterende ris på et stort (dette kan ikke understreges nok) fad og placer kamelen på fadet. Dekorer med hårdkogte æg og nødder og inviter 100 af din nærmeste familie og venner.
elhemdullilah