9tilføjet af

Jeg har/er lige ved at lave BØFFER!.

Men jeg vil havde de skal smage som en C-rations bøffer fra cirkus "mili", hvad pokker gjorde de for at få dem til at smage af BØF, jeg har "stegt" dem og lagt dem i en bradepande i en FED sovs, som er lavet på kraftben Osv, alt er 100% OK, men smagen mangler, smagen af FYLDE.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

ARBAR HYLE?.

En eller anden gammel sang, også hvad så?, jo jeg har lavet 20-liter hyldebær`s saft ud af Ca. 40-liter bær, så det er ret stærkt, men!.
Og hvad så?, nu har jeg så de Ca. 20-liter koncentreret saft, også kan jeg sgu ikke huske hvordan man laver hyldebærsuppen, jeg har kommet det på 1½ liters flasker og drønet det i fryseren, og som sådanne, ligger det jo meget godt der, men, jeg havde tænkt mig at jeg godt her til vinter, i en eller anden snestorm, godt ville havde en C-Vitamin bombe/engang hyldebærsuppe, jeg kan bare ikke lige huske det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

ARBAR HYLE?.

En eller anden gammel sang, også hvad så?, jo jeg har lavet 20-liter hyldebær`s saft ud af Ca. 40-liter bær, så det er ret stærkt, men!.
Og hvad så?, nu har jeg så de Ca. 20-liter koncentreret saft, også kan jeg sgu ikke huske hvordan man laver hyldebærsuppen, jeg har kommet det på 1½ liters flasker og drønet det i fryseren, og som sådanne, ligger det jo meget godt der, men, jeg havde tænkt mig at jeg godt her til vinter, i en eller anden snestorm, godt ville havde en C-Vitamin bombe/engang hyldebærsuppe, jeg kan bare ikke lige huske det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

I så fald ingen andre her ved det, så husk at Google er din ven. 😕
tilføjet af

Jeg har/er lige ved at lave BØFFER!.

Er kødet meget magert får Du aldrig ret meget smag, så Du har gjort det rigtigt med den fond.
Ellers hedder kuren løg og friskkværnet peber, desuden kan både hakkedrenge og almindelige udskæringer godt være gennemstegte og alligevel have lidt farve og kødsaft.
Jeg har pt et par kilo mager Hereford i fryseren, købt udenoms........man hører englene synge når man bider i det 🙂
Hyldebærsaften skal vel bare fortyndes hvis den er for krads, samt tilsættes sukker.
tilføjet af

Jeg har/er lige ved at lave BØFFER!.

Er kødet meget magert får Du aldrig ret meget smag, så Du har gjort det rigtigt med den fond.
Ellers hedder kuren løg og friskkværnet peber, desuden kan både hakkedrenge og almindelige udskæringer godt være gennemstegte og alligevel have lidt farve og kødsaft.
Jeg har pt et par kilo mager Hereford i fryseren, købt udenoms........man hører englene synge når man bider i det 🙂
Hyldebærsaften skal vel bare fortyndes hvis den er for krads, samt tilsættes sukker.

Nu er de der par kilo du har købt udenoms, som du har liggende i fryseren, vel ikke varme. 😕
tilføjet af

NIX- Du !.

De er købt og betalt i SPAR i Holeby 😃 .
Men, ja jo, jeg drønede rigeligt løg i Osv. og de kom da også til at smage helt OK.
Men, den fylde der var/er i smagen i en rigtig C-ration, den mangler 🙁 .
Men, jeg fik da lavet "bøffer" nok, så jeg har smidt 15 i fryseren delt i potioner med 5 i hver, så har man nem mad i et par dage 😉 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

ARBAR HYLE?.

Hvis du har kogt hyldebærene, og det har du vel, så er det meste af C vitaminerne forsvundet - det bryder sig ikke om kogning. Men hvis du ikke ligefrem lider af skørbug, så har du ikke det store behov for mere C vitamin. Nyd hyldebærsaft for smagens skyld.
Hvad med at forære flasker til venner og familie? Eller putte lidt atamon i næste gang, så du ikke behøver at fryse det.
Men hyldebærsuppe er ikke meget andet end hyldebærsaft med jævning. Og croutoner eller tvebakker eller lignende.
tilføjet af

Også.

Smager det godt, især når sneen pisker ned udenfor 😉 , det er lidt "sommer" smag [l] .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Har du også lavet PØLSER

og stegt dem på panden?
tilføjet af

Jeg har/er lige ved at lave BØFFER!.

[quote="fruppe" post=2618867]Er kødet meget magert får Du aldrig ret meget smag, så Du har gjort det rigtigt med den fond.
Ellers hedder kuren løg og friskkværnet peber, desuden kan både hakkedrenge og almindelige udskæringer godt være gennemstegte og alligevel have lidt farve og kødsaft.
Jeg har pt et par kilo mager Hereford i fryseren, købt udenoms........man hører englene synge når man bider i det 🙂
Hyldebærsaften skal vel bare fortyndes hvis den er for krads, samt tilsættes sukker.[/quote]
Nu er de der par kilo du har købt udenoms, som du har liggende i fryseren, vel ikke varme. 😕

Næ, de er helt lovlige, jeg kender en der var i praktik på i mindre firma, det var rester af langt bedre udskæringer der blev solgt som retter i dyre domme på restauranter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.