SuperDebat.dk > Politik & Samfund > Fri debat: Politik & Samfund
7tilføjet af vantro kristen
jeg vil besætte en moske
hvad ville der ske, hvis jeg gør det?
tilføjet af Anonym
Du får ikke engang lov at komme ind
....
tilføjet af grirsto
hvad ville der ikke ske..
😮
tilføjet af Zimbabwe
Prøv ?
Så skal vi se hvad der sker :)
Hvilken moske drømmer du om at besætte ?
tilføjet af Observator
Kan kun sige....Prøv det da
Hvis du skulle få adgang til moskeen (husk at tage skoene af)sker der ikke andet end at du ret hurtigt bliver smidt ud igen af de tilstedeværende.
Hvis politiet bliver tilkaldt vil du sikkert få en helvedes masse paragraffer smidt efter dig, lige fra racisme til tiltvingelse af adgang og blasfemi.
Du ved, alle er født lige. Der er bare nogen der er mere lige end andre....
tilføjet af fx muslim
på taget ???
[s] Måske kan du blive boende ?[s]
tilføjet af anonym
du bliver
du bliver nok skudt med en Kalashnikov AK-47 af muhammed
tilføjet af gourmet ali
bon appetit
Til 4–5 pers.
500 g. Cous cous medium (mellem kornet kvalitet)
2,5 dl. Vand
1 g. Safran
4 spsk. Oliven olie
½ tsk. Havsalt
Hæld cous cousén ned i en stor skål, stænk olivenolien over cous cousén. Tag cous cousén, lidt ad gangen op i hånden og gnid den mellem to hænder. Når olien er masseret ind i hele coucousén, hælder man vandet op i en lille skål og blander safranen deri. Fugt cous cousen lidt ad gangen med vandet og gentag gnidnings processen med hænderne til man kan mærke at cous cousen er blevet fugtig. Hæld derefter den fugtige cous cous i en bradepande og dæk grundigt med sølv papir, så dampen ikke kan komme ud. Anbring derefter bradepanden i en forvarmet oven ved 190–200 grader i 25–30 min. tag den ud og tag straks sølv papiret af. Cous cousen er nu klar til at spise.
Tilbehør til Cous Cous
500–600 g. Lamme koteletter
50 g. Finthakket persille
½ tsk. Havsalt
½ tsk. Stødt sort peber
½ tsk. Timian
1 tsk. Marokkansk rød peber (fil-fil), eller 1 tsk. færdig Harissa på dåse
1 spsk. Friskpresset citron saft
3 spsk. Olivenolie.
Bland alle ingredienser, undtagen lammekoteletterne, sammen, smør lammekoteletterne med marinaden. Grill eller steg dem på panden 3–4 min. på hver side alt efter smag og behag.
2 Løg – mellem størrelse
4 Gulerødder
1 -2 courgetter
2 store tomater
400 g. Nye kartofler
1 fennikel
50 g. Agen svesker
1 dl. Olivenolie
½ tsk. Havsalt
1 ½ spsk. Ras El Hranout (Marokkansk blandings krydderi)
5 dl. Vand
et bundt koriander.
Hak grønsagerne undtagen løg og koriander groft. Hak derefter løgene fint og steg dem i olien til de er transparente. Tilsæt alle krydderierne til løgene. vits dem i 2–3 min. Tilsæt tomater. 2 min. senere tilsættes resten af grønsagerne sammen med vandet. Lad det hele simre i 30–35 min. til sidst tilsættes frisk hakkede koriander.
Anret grøntsager og koteletter på et fad, ved siden af cous cousen og maden er klar til at blive serveret – »Bha sa ha« (Velbekomme).