Jeg er så skrækslagende over at jeg hørte at de ville til at gasse æblerne,så kan de holde et helt år...føj...jeg vil simpelthen ikke have et æble der ikke er frisk og almindelig holdbarhed...Politikerne vil have vi skal blive sunde.men der bliver sprøjtet,vokset,tilsætningsstoffer,farvestogger...osv...Tænk på at de siger vi skal 600 gr. sprøjtemiddel hver dag..føj...Hvis vi skal være sunde så må de gøre vores kost sund...Jeg vil aldrig spise et æble der er gasset,så hellere undvære🙁
tilføjet af ernst_kolding
Men du har sikkert spist appelsiner
de bliver badet i fenol for at de ikke skal rådne under transporten til nordeuropa, hvad med bananer? de bliver tvangsmodnet med en gasart, da bananer er grønne som agurker når de kommer til landet, og de kan ikke modne uden 12 timer i modningsrum med gas.
Alle importerede frugter er behandlet med en eller anden form for konservering, ellers ville de rådne under transporten.
ALT du spiser er behandlet med et eller andet der er unaturligt, marmelade er tilsat konserveringsmiddel, tandpasta er fuld af farlig gift og sådan kan jeg blive ved, men kig ind på min hjemmeside under rygning, der kan du se lidt om hvad de fylder i vores fødevarer.
Ernst http://www.ernstjensen.dk
tilføjet af Tud
Tud
Tag en kiks -.-
tilføjet af richie
gas
🙁stop da det svineri
tilføjet af Isa
Økologisk?
Økologiske produkter er ikke være hverken gassede, voksede eller behandlede for længere holdbarhed. Til gengæld, så holder de altså heller ikke så længe, og de er noget dyrere.
Så det er vel, hvad du kan/skal gøre, nemlig støtte det økologiske gartneri og landbrug og ellers blive ved med at råbe op.