Har en fersk kylling og så er det at spørgsmålet om man egentlig kan stege en sådan fætter på panden under låg med uden at partere den først. Indmad er naturligvis taget ud.
tilføjet af mig :-)
ja da
Ja da selvfølgelig kan du det Det skal bare være en dyb pande .
Først bruner du kyllingen på alle sider derefter kommer du salt, peber og persille hvis du har detved. Derefter et par dl vand og så låg på Efter ½ time vender du kyllingen og siver den en ½ time mere. Kyllingen tages op Væden jævnes kom evt. mere ved og du har den skønneste sovs Så mangler der bare agurkesalat og nye kartofler. Uhm.............. jeg bliver helt sulten og jeg har spist aftensmad. Sådan serverede min gamle bedste altid kylling.
Velbekomme
tilføjet af dulkis
Hvis panden er dyb nok
- så vil det vel være en gang "grydestegning" på panden.
tilføjet af KentuckyConnie
Har du
Olie og rasp (?) Så partér dyret og vend stykkerne i æg og rasp. Hæld olien i panden
og med ét kan du have det der næste ligner Kentucky Kanon Kylling :!)
KC.
tilføjet af Bimmer ILP
Den rigtige Bimmer ILP
Du er ret underholdende... Men intelligensen har du
til gode i dit næste liv, for der er ikke ret meget
indhold i dine indlæg...