4tilføjet af

patientkøkkenet på Randers centralhospital

søger en ny medarbejder, og så kommer der mærkværdige.
vi arbejder med økologisk tankegang.
vores mad er hjemmelavet, og produceres af friske råvarer.
vi har stor fokus på ernæringstruede patienter.
du er dygtig og ansvarsbevist.
du er positiv og har et godt humør.
du er åben for nye tiltag og god til at samarbejde.
du er kvalitestbevist og har et godt overblik.
du er indforstået med, at vi serverer til 700 brugere dagligt.
og så det SJOVE OG MÆRKELIGE FOR GASTRONOMER.
patient køkkenet producerer VARMHOLDT DECENTRALT UDPORTIONERET MAD, juuuuuunk

man kan ikke producere frisk mad, når det bliver produceret, holdt varmt, og bliver bragt ud af døren.
tilføjet af

Du skulle !

Prøve at blive indlagt så vil du opdage hvor dejlig mad de servere, måske DANMARKS bedste hospital mad, tilberedt tilca. 700 patienter på ca. 28 forskellige afdelinger og med nogle patienter der er på slanke diæt og andre på fedmene diæt. Du havde måske tænkt dig at alle de sengeliggende skulle stå op og gå ned i en kantine, eller måske aller bedst spise maden i køkkenet ???????????
Tænk dig om, og jeg tror ikke, at der er meget gastronom i dig !!!!!!!!!!
tilføjet af

Hvad er forskellen

Folk spiser mad i virksomhedskantiner, der er færdiglavet op til 3,5 timer før serveringen.
Den varmeholdte mad fra centralkøkkenet, er betydeligt friskere end i virksomhedskantinerne.
tilføjet af

jeg har været gastronom, skibskok på passagerskibe

i mere end 35 år.
så jeg burde vide, at gastonomi er frisklavet mad, serveret lige fra pande, ovn, gryde, eller kipsteger.
jeg har intet kendskab til den tjaw de laver på randers kremetorie hospital, men jeg har set det væltede lokum, som kommunen leverer til de ældre, syge og handicappede, og det har intet med føde at gøre.
tilføjet af

Der kan vi kun være enige

Er du klar over, at kuvertprisen er meget lav.
Desuden kan økonomaer ikke lave ordenlig mad!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.