Tjek hos Politiken.dk har fået michelinkok Henrik Yde Andersen til at smage på Danmarks 'klammeste mad', som det bliver kaldt.
Frossen parisertoast, hindbærroulade, jaka-bov og pølser på glas er med i smagstesten...
Jeg har godt nok altid lært at intet mad er klamt - man må ihvertfald ikke sige det højt.
Er det virkelig så klamt? Hvad er klamt? Og hvorfor bliver varerne købt, hvis de er så klamme??
Er der noget godt i dem overhoved? Eller er de egentlig lige så gode som alle andre varer?
Undervurderer vi deres kvalitet? ER de fire varer de klammeste vi har i Danmark?
tilføjet af Gurli Margrethe
det er ved at
være agurketid så nok derfor. Jeg er egentlig bedøvende ligeglad hvad en michelinkok mener. Min egen mening er den vigtigste for mig ;-)
tilføjet af Hr hansen
Siger Gurli Margrethe og...
Spiser endnu en færdigret og brokker sig over at hun vejer 150 kg og at der er samfundets skyld og hun ikke selv skal betale for sine fedtsugninger
tilføjet af Gurli Margrethe
Nej det gør hun faktisk
ikke! Hverken det ene, eller det andet du vrøvler om.
Og modsat så mange andre, så tager jeg ansvar for mit liv, og giver ikke staten eller andre skylden for det som er selvforskyldt. Det skulle du også prøve, du tumpe.
tilføjet af Kurt Jespersen
Mon du kender
Gurli siden du kommer med sådan en påstand? Ellers forekommer din bemærkning mig noget ubegavet - ubehøvlet.
tilføjet af anonym
Jakabov
...er da ikke ligeså slemt som fx leverpostej, færdigretter osv...
Og nej, jeg synes faktisk heller ikke at man bør kalde mad klamt. også fordi, der jo er nogle som faktisk køber disse varer og nyder dem...
tilføjet af fruppe
Det ER agurketid
At en mesterkok skal vurdere mindre lødig mad vil svare til at en arkitekt skal vurdere et sammenflikket redskabsskur i baghaven.
Da nævnte produkter er på hylderne sælges de jo stadigvæk, og pisker man en gang flødeskum til hindbærrouladen kan man faktisk få den til at smage af lidt.
tilføjet af Erika
Vurdering af mad
Når jeg læser hvad mad inholder af e numre og fedt , så er det tydeligt at det ikke er sundt , men mange mennesker har ikke mulighed for at vælge , det er altid kostpengene der skal spares på , når økonomien strammer til . Det vil altid være sundest at lave mad fra bunden , men folk har travlt med så meget andet i vore dage