Kom til middag
Inspireret af DR's program "Kom til middag", hvor fire kendte personer dyster om hvem der er den bedste vært og laver det bedste mad - hvad ville du servere hvis det var dig som var med i programmet?
Mit forslag;
Forret: Røget dyrekølle i tynde skiver på bund af salatblade, hvertil røræg puntet med karse og små cherry tomater og godt brød til.
Vin: Hvidvin fra Alsace
Hovedret: Grillet krondyrfillet med ristet timian kartofler, svampe sovs og waldorfsalat
Vin: Rødvin, Medoc hvor sammensætningen helst skal være halv cabernet og halv merlot.
Dessert: Æbletærte med creme fraiche.
Sød dessert vin hertil.
Mums!
Mit forslag;
Forret: Røget dyrekølle i tynde skiver på bund af salatblade, hvertil røræg puntet med karse og små cherry tomater og godt brød til.
Vin: Hvidvin fra Alsace
Hovedret: Grillet krondyrfillet med ristet timian kartofler, svampe sovs og waldorfsalat
Vin: Rødvin, Medoc hvor sammensætningen helst skal være halv cabernet og halv merlot.
Dessert: Æbletærte med creme fraiche.
Sød dessert vin hertil.
Mums!