Der er da ved at være lidt tyndt med folk der kan være chefer.
Jeg emner tidligere har man fundet ud af yngre mænd er dårlige som chefer og nu også kvinder.
Dvs. for at være en god chef skal man være mand og +45 år???😕
Min chef er en yngre mand og han gør det sq meget godt.
Og min tidligere chef var kvinde og hun gjorde det sq godt.
Så....
Jeg har faktisk kun en gang haft en dårlig chef, han var mand og midt i fyrrene. alle de andre unge som gamle, mænd som kvinder har været gode.
tilføjet af Soldaterkammerat
Kvinder er de bedste soldater -
- INGEN mand kan bløde i en uge uden at dø.....!!
tilføjet af weekendpolitiker
Det er medarbejderne der er uegnede
Kvinderne kan sagtens være gode chefer; det er medarbejdernes opførsel der er noget galt med.
1. kvinden har ikke nødvendigvis samme naturlige autoritet.
Jeg mener ikke at denne autoritet er nødvendig. Men jeg kan se på min arbejdsplads og andre arbejdspladser i Danmark, at det ikke er alle medarbejdere der har det bedst under ansvar for eget arbejde.
2. høns bryder sig ikke om andre høner
Kvinder er oftest kvindens egen største fjende. Bagtalelse, misundelse og så videre.
3. kvindelige chefer arbejder på udsatte arbejdspladser
Topposter i private salgsdrevne virksomheder er oftest mænd, mens kvindelige chefer er at finde i børnehaver, skoler og social og sundhedsområdet. Jeg tror der er en væsentlig forskel på hvordan den enkelte medarbejder arbejder inden for den enkelte branche.
Det kommer ikke an på kønnet, men hvordan vi reagerer på kønnet. Så kvindelige chefer egner sig bestemt; spørgsmålet er om arbejdspladsen gør?
tilføjet af anonym
Nu er det også
lidt sværre at udskifte hele medarbejderstanden frem for at udskifte en enkelt leder.
tilføjet af kokken. dk
jeg har arbejdet som kok i
næsten 40 år, deraf 29 år i grønland, og resten af tiden som sø kok.
jeg har altid nægtet, at arbejde sammen med kvindelige kokke, eller kvindelige chefer.
en overgang stod jeg i lære på bybæk hotel ved vejle, og pludselig en dag, hvor vi havde frygtelig travlt, kom fruen ind med en opskrift på en kage, hun havde fundet i et ugeblad, og hun forlangte, at vi skulle lave kagen med det samme.
det skete i de dage, hvor kartoffelmos og oksehaler var en meget fin spise, vi skulle selv skrælle, og mose kartoflerne med smør og fløde med håndkraft.
jeg blev så rasende, at jeg sagde til hende, at jeg ville skide hende et langt stykke, og jeg mente det, jeg tog en fejebakke, og gik ud på toilettet og sked på bakken, og så smed jeg det ekstra--kryderi-- op til oksehalerne.
derefter tog jeg en hel dåse hvid peber, og blandede i mosen.
lorten lå så hun kunne se den i gryden med oksehalerne, så jeg bad hende, om at kontrolere, om der var sherry nok i saucen.
hun blev rasende, og jeg skuppede lorten ned i gryden, tog mit tøj, og forlod smatsoen.
der sad 120 gæster inde i restauranten og ventede på mad, men først skulle der holdes taler, så jeg havde tid nok til mit lille stunt.
endvidere har jeg mødt en masse smørebrødsjomfruer, som ikke selv kunne lave sky, mayonaise og remoulade, så når de pludselig fandt ud af at deres bøtter var tomme, ja så måtte vi kokke røre for dem.
jeg nægtede naturligvis, at røre deres maynaise, så da chefen fandt ud af, at det manglede til rejerne, fik de en lang skideballe, eller blev sendt i land omgående, dengang sejlede jeg med grenaa hundested overfarten.