Fejø småkager
Fejø småkager smager meget dejligt.
Ingredienser:
3 bægre hele æg uden skal
350 g margarine
400 g sukker
400 g mel
250 g overtræks knapper (skal ikke hakkes)
1 tskf. natron
1. Alle ingredienser røres sammen med dejkrog og stilles i køleskab
ca. 1 time.
2. Dejen rulles i stænger (ca. 2 cm i diam.) og skæres i stykker på
ca. 2½ cm, der stilles på højkant på bagepladen.
3. Bages ved 180°C i ca. 11 min.
Velbekomme
Kjeld H
Ingredienser:
3 bægre hele æg uden skal
350 g margarine
400 g sukker
400 g mel
250 g overtræks knapper (skal ikke hakkes)
1 tskf. natron
1. Alle ingredienser røres sammen med dejkrog og stilles i køleskab
ca. 1 time.
2. Dejen rulles i stænger (ca. 2 cm i diam.) og skæres i stykker på
ca. 2½ cm, der stilles på højkant på bagepladen.
3. Bages ved 180°C i ca. 11 min.
Velbekomme
Kjeld H