Malurtsnaps
Jeg har lige været et smut ude på Langeland hvor jeg faldt over noget malurt som jeg plukkede en buket af.
Jeg kom herefter noget af det ned en neutral vodka med et alkoholindhold på knap 40 %. Allerede nu kan jeg fornemme at udtrækket er ved få en dejlig krydret malurtduft.
Er der nogle der har erfaring med malurtsnaps?
Er der risiko for at blive mærkelig af thujonindholdet fra malurt plukket på vore breddegrader? Jeg ved nemlig at absinth er lavet på malurt og at folk blev skrupskøre af at drikke det hvilket har medført at det er blevet forbudt flere steder. (Maleren van Gogh snittede f.eks. sit ene øre af i en absinthbrandert)
Jeg kom herefter noget af det ned en neutral vodka med et alkoholindhold på knap 40 %. Allerede nu kan jeg fornemme at udtrækket er ved få en dejlig krydret malurtduft.
Er der nogle der har erfaring med malurtsnaps?
Er der risiko for at blive mærkelig af thujonindholdet fra malurt plukket på vore breddegrader? Jeg ved nemlig at absinth er lavet på malurt og at folk blev skrupskøre af at drikke det hvilket har medført at det er blevet forbudt flere steder. (Maleren van Gogh snittede f.eks. sit ene øre af i en absinthbrandert)