Hvad er forskellen på culotte og cuvette? er der forskel på, hvordan de skal tilberedes? Jeg har en cuvette, som skal laves til i aften.. nogen forslag til krydderier?
tilføjet af anonym
forskellen på
culotte og cuvette, er at culotten er udskåret af den øverste bagerste del af tyndstegen på en ko, hvilket er den bedste kvalitet, og prisen er også lidt højere.
Cuvette er skåret af bag culotten og er den sidste del af tyndstegen. Cuvetten er billigere og ikke helt så mør som culotten.
Har det fra en kogebog om oksekød.
Hvidløg og oregano er altid et godt krydderi, men ellers er der mange muligheder, hvis du kan finde en god opskrift på Alletiders kogebog.dk
tilføjet af rimtursen
Cuvette-culotte
Som der allerede er blevet sagt, så ligger forskelling i kødkvaliteten. Tilberedningen er den samme.
Jeg vil også forslå hvidløg og måske noget groft salt, som du gnider cuvetten ind i.
tilføjet af Guffe
Sukat og nelliker
...eller kog dem i almindelig lagereddike i 12-14 timer, så bliver fedtkanten sprød og lækker. Husk nelliker and sukat som tilbehør