Er der nogen der har nogle gode idéer til hvad jeg kan bruge hakket kyllingekød til? Det er ret svært at finde opskrifter på dette. Håber der er nogen der kan hjælpe mig!!!
Hilsen Gitte
tilføjet af safran
frikadeller og kødboller
tag og bland alle de krydderier i du kan komme på og husk at kylling er magert og får en lækker konsistens når du koger der som man kan gøre med oksekød.velbekommen
Kødet svitses med løg og smør til det netop er blevet hvidligt i farven. Bagefter hældes godt med flåede tomater, hvidløg, grøn og rød peberfrugt, chili, citron og en kop friskpresset appelsinsaft + lidt danablu ost eller alm. reven ost. Simrer ved svag varme i 20 min. Serveres med masser af ris og et stort glas isvand 🙂
tilføjet af jetpost
Fy for den da
købte samme kød i forrige uge, men da frikadellen skulle fortæres stødte jeg på bensplinter. Skrev til firmaet, som straks sendte mig en check. Føj hvor var det ulækkert.
tilføjet af amarti
Den aller bedste kommer her
Svits kødet på panden i lidt olie og kom de kryderier i du kan lide - fx. lidt karry, paprika, salt, peber osv. men hold igen - kyllingekød tager nemt smag og putter du fx. hvidløg i, bliver det nemt alt for dominerende.
Dernæst tager du et spidskål og snitter i fine strimler, sammen med et par gulerødder, og evt. nogle champignons. Dette svitser du også på panden i olie og krydrer af med salt og peber.
Nu finder du et stort ildfastfad frem og smører med olie/smør først. Dernæst tager du en pakke frisk båndpasta og løsner lidt op og fordeler i fadet, bland det med kødet og grøntsagerne og hæld til sidst hele herligheden over med en brik af Karolines fedtfattige bechamelsauce. Til aller sidst drysser du reven ost hen over og stiller fadet i ovnen i ca. 20 min. v/200 grader.
Kan evt. serveres med naanbrød eller hvidløgsbrød.
Det smager kanon godt og er sundt og nemt. Opskriften har jeg fra Hjerteforeningens kogebog.
God fornøjelse.
Tusind tak for både de mange gode forslag plus henvisninger til hvor jeg kan finde flere opskrifter. Jeg tror jeg prøver at lave den klokkeblomst kom med🙂
Hilsen Gitte
tilføjet af Ulrike
bedre sent end aldrig
Laver du frikadeller af hakket kyllingekød (eller kalkun for den sags skyld) skal du huske at rive rå kartofler eller gulerødder i, ellers bliver det for tørt!
tilføjet af RTiks
kyllinge
Hjemmelavet lasagne med hakket kylling smager også mums :-)