Opskrifts-bytte
Haves: Lam med rodfrugter
Gulerødder, rødbeder og pasinak (eller persillerod) skrælles og skæres i tern. Grøntsagerne ligges i et olie-smurt fad og drysses med salt.
5-6 fed hvidløg skrælles og halveres. En urtekniv stikkes i lammet og et hvidløgsstykke puttes i lommen/hullet - gøres jævnt fordelt i hele køllen. Drysses med salt.
Steges 3½-4 timer ved 150-160° C
Er også godt med kyllingelår, stegeben eller andet. Jeg synes ikke at der er brug for krydderier, da grøntsagerne har meget smag.
Ønskes: Nem, sund mad med kål.
Gulerødder, rødbeder og pasinak (eller persillerod) skrælles og skæres i tern. Grøntsagerne ligges i et olie-smurt fad og drysses med salt.
5-6 fed hvidløg skrælles og halveres. En urtekniv stikkes i lammet og et hvidløgsstykke puttes i lommen/hullet - gøres jævnt fordelt i hele køllen. Drysses med salt.
Steges 3½-4 timer ved 150-160° C
Er også godt med kyllingelår, stegeben eller andet. Jeg synes ikke at der er brug for krydderier, da grøntsagerne har meget smag.
Ønskes: Nem, sund mad med kål.