MIn bedste opskrift...........;-)
Kalkun med whiskey
Til 6 personer
Du skal bruge
Stor kalkun på 3 –5 kilo
En flaske whiskey – single malt er bedst
Spækskiver, røget, papirtynde til bardering – din eller en anden mands slagter vil elske dig for denne bestilling
Olivenolie
Timian, frisk - finhakket
Salt og friskkværnet peber
Here we go
Kalkunen drysses med salt, peber og timian både indvendigt og udvendigt, belægges med spækskiver der fastgøres til brystet og lår med kødnåle eller tandstikkere, fuglen overhældes med lidt olivenolie
Sæt ovnen på ca.200°C. Skænk så et glas whiskey og drik en skål for det kommende gode resultat
Læg kalkunen på en rist og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whiskey og drik igen for det kommende fantastiske resultat
Indstil termostaten efter 20 minutter på ca.250°C, så den får et ordentligt pulver. Skænk yderligere tre glas whiskey op og drik dem
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN
Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!
Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet
Tag en tiltrængt lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.
Til 6 personer
Du skal bruge
Stor kalkun på 3 –5 kilo
En flaske whiskey – single malt er bedst
Spækskiver, røget, papirtynde til bardering – din eller en anden mands slagter vil elske dig for denne bestilling
Olivenolie
Timian, frisk - finhakket
Salt og friskkværnet peber
Here we go
Kalkunen drysses med salt, peber og timian både indvendigt og udvendigt, belægges med spækskiver der fastgøres til brystet og lår med kødnåle eller tandstikkere, fuglen overhældes med lidt olivenolie
Sæt ovnen på ca.200°C. Skænk så et glas whiskey og drik en skål for det kommende gode resultat
Læg kalkunen på en rist og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whiskey og drik igen for det kommende fantastiske resultat
Indstil termostaten efter 20 minutter på ca.250°C, så den får et ordentligt pulver. Skænk yderligere tre glas whiskey op og drik dem
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN
Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!
Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet
Tag en tiltrængt lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.