Nem opskrift, lige i ovnen
En rest kød (kylling, kalkun, svinekød)
2 porre
3 mellemstore gullerødder
3 - 4 blade kinakål
olie - (Kokos olie er bedst da det kan tåle at blive varmet og stegt i. Selv om det dufter af bounty, giver det ikke smag af det..
Men andre olier kan snildt bruges.)
Men så skal ovnen være på max 180 g ellers ødelægges de fleste olier.
Ovnen varmes op til 180 g
Kødet skal skæres i tern, kom evn krydderri på kødet.
Hvis det er frisk kød, så steg det mens du hakker grøntsagerne.
Hak grøntsagerne.
Riv et stykke sølvpapir af. Lidt større end et A4.
Kom en lille smule olie på.
Kom græntsagerne på
Hæld en skvæt olie på
og derefter kødet.
Saml sølvpapiret i en bylt så saften ikke løber ud.
Sæt den ind i ovnen og lad det stå i 15 - 20 minutter.
Retten er nemmest at potionsanrette. Sådan at der er en til hver person.
Spis brød til...
Prøv at komme et par skiver æbler i,uden kernehus.
Varier grøntet til det man nu har i huset...
2 porre
3 mellemstore gullerødder
3 - 4 blade kinakål
olie - (Kokos olie er bedst da det kan tåle at blive varmet og stegt i. Selv om det dufter af bounty, giver det ikke smag af det..
Men andre olier kan snildt bruges.)
Men så skal ovnen være på max 180 g ellers ødelægges de fleste olier.
Ovnen varmes op til 180 g
Kødet skal skæres i tern, kom evn krydderri på kødet.
Hvis det er frisk kød, så steg det mens du hakker grøntsagerne.
Hak grøntsagerne.
Riv et stykke sølvpapir af. Lidt større end et A4.
Kom en lille smule olie på.
Kom græntsagerne på
Hæld en skvæt olie på
og derefter kødet.
Saml sølvpapiret i en bylt så saften ikke løber ud.
Sæt den ind i ovnen og lad det stå i 15 - 20 minutter.
Retten er nemmest at potionsanrette. Sådan at der er en til hver person.
Spis brød til...
Prøv at komme et par skiver æbler i,uden kernehus.
Varier grøntet til det man nu har i huset...