4tilføjet af

Nem opskrift, lige i ovnen

En rest kød (kylling, kalkun, svinekød)
2 porre
3 mellemstore gullerødder
3 - 4 blade kinakål
olie - (Kokos olie er bedst da det kan tåle at blive varmet og stegt i. Selv om det dufter af bounty, giver det ikke smag af det..
Men andre olier kan snildt bruges.)
Men så skal ovnen være på max 180 g ellers ødelægges de fleste olier.
Ovnen varmes op til 180 g
Kødet skal skæres i tern, kom evn krydderri på kødet.
Hvis det er frisk kød, så steg det mens du hakker grøntsagerne.
Hak grøntsagerne.
Riv et stykke sølvpapir af. Lidt større end et A4.
Kom en lille smule olie på.
Kom græntsagerne på
Hæld en skvæt olie på
og derefter kødet.
Saml sølvpapiret i en bylt så saften ikke løber ud.
Sæt den ind i ovnen og lad det stå i 15 - 20 minutter.
Retten er nemmest at potionsanrette. Sådan at der er en til hver person.
Spis brød til...
Prøv at komme et par skiver æbler i,uden kernehus.
Varier grøntet til det man nu har i huset...
tilføjet af

lige umiddelbart....

- synes jeg det lyder ulækkert....
tilføjet af

Ikke ulækkert

Men røvsygt. Det var sådan noget hundeæde vi lavede, da jeg var spejder og 14 år.
tilføjet af

hvordan

laves goullach?
tilføjet af

14 år ingen smag

Det kan da godt være det der kom ud af dit eksperiment af en måltid var hundeæde.
Men her blev det godt. Der blev tilsat nogle krydderrier og det smagte goddt.
Rart bare at kunne ryste et par rester sammennår man ikke lige har de der politisk korekte 3 timer i det der politsik korrekte samtale køkken...
Noget tyder på at du har beholdt din teen ager trods... 😉Glad for jeg har luget dem ud somjeg kendte der aldrig blev voksen...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.