3tilføjet af

nu er det min tur

til at bede om hjælp.
Jeg købte forleden i Tyskland en herregårdsskinke på 4.3 kg.
Vil gerne lave den til en fødselsdag til sommer... med noget salat, pasta med pesto og andet godt til, men jeg er meget i tvivl om hvordan jeg bedst laver den. Er måske ikke så meget til at glasere den-har det lidt svært med det søde stads på kød.
Er der nogle af jer kloge hovedet der har en ide... gerne noget med rosmarin og havsalt... aner ikke om den skal koges eller i ovnen :o(
tilføjet af

lige ved hånden

tilføjet af

ja undskyld

mig mange gange--- men jeg ser ingenting jeg kan bruge... hvor/hvad vil du have at jeg skal se efter????
tilføjet af

Søg og du skal finde

Jeg håber du finder en opskrift her der kan bruges. Ellers er der jo altid biblioteket. De har de her bøger med opskrifter oz.
http://www.google.dk/#hl=da&source=hp&q=opskrift+herreg%C3%A5rdsskinke+rosemarin&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=640a5ce632038c3f
Velbekommen😃[s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.