nu er det min tur
til at bede om hjælp.
Jeg købte forleden i Tyskland en herregårdsskinke på 4.3 kg.
Vil gerne lave den til en fødselsdag til sommer... med noget salat, pasta med pesto og andet godt til, men jeg er meget i tvivl om hvordan jeg bedst laver den. Er måske ikke så meget til at glasere den-har det lidt svært med det søde stads på kød.
Er der nogle af jer kloge hovedet der har en ide... gerne noget med rosmarin og havsalt... aner ikke om den skal koges eller i ovnen :o(
Jeg købte forleden i Tyskland en herregårdsskinke på 4.3 kg.
Vil gerne lave den til en fødselsdag til sommer... med noget salat, pasta med pesto og andet godt til, men jeg er meget i tvivl om hvordan jeg bedst laver den. Er måske ikke så meget til at glasere den-har det lidt svært med det søde stads på kød.
Er der nogle af jer kloge hovedet der har en ide... gerne noget med rosmarin og havsalt... aner ikke om den skal koges eller i ovnen :o(