har lige et spørgsmål
den klassiske kødsovs man laver til pasta i en gryde med hakket oksekød, hakkede/flåede tomater, tomatpure, og så lade det simre i 30 minutter.
hvis nu man brugte hakket svinekød istedet for oksekød, hvad ville resultatet være?
tilføjet af 11111
sikkert udmærket
men jeg ville nu lade det simre 50 minutter uanset kødsort-)Held og lykke.
tilføjet af birgit1980
Det ville...
...akkurat det samme, jeg bruger næsten kun svinekød når jeg laver kødsovs.🙂
tilføjet af Kokamoka
Ganske udemærket
men giv det lidt mere af krydderierne, elles kan det godt komme til at virke lidt flad i smagen.
tilføjet af liva79
Et lille tip
Hej,
naar du har brunet koedet, saa tilsaet fint snittet blad celeri og guleroedder og lad det simre lidt foer du putter tomaterne i...
Det giver en god smag.
God appetit
Liva
tilføjet af LouiseHansen
Aha..
Sjovt du siger det, for det bruger jeg altid når jeg laver det.. Og det smager 100 gange bedre må jeg indrømme. Oksekød gør retten i sig selv mere tør i det, hvor svinekød gør den lækker! Prøv det, det kan kun anbefales til alle :o)
tilføjet af RiggWelter
Osse
Muslimerne ?????
;-)
tilføjet af ....
hahaha :P
lol grinte voldsomt, tak.. :P
men er nu ikke af religiøse årsager, mere økonomien, det er lidt billigere :P