7tilføjet af

paste kødsovs med svinekød??

har lige et spørgsmål
den klassiske kødsovs man laver til pasta i en gryde med hakket oksekød, hakkede/flåede tomater, tomatpure, og så lade det simre i 30 minutter.
hvis nu man brugte hakket svinekød istedet for oksekød, hvad ville resultatet være?
tilføjet af

sikkert udmærket

men jeg ville nu lade det simre 50 minutter uanset kødsort-)Held og lykke.
tilføjet af

Det ville...

...akkurat det samme, jeg bruger næsten kun svinekød når jeg laver kødsovs.🙂
tilføjet af

Ganske udemærket

men giv det lidt mere af krydderierne, elles kan det godt komme til at virke lidt flad i smagen.
tilføjet af

Et lille tip

Hej,
naar du har brunet koedet, saa tilsaet fint snittet blad celeri og guleroedder og lad det simre lidt foer du putter tomaterne i...
Det giver en god smag.
God appetit
Liva
tilføjet af

Aha..

Sjovt du siger det, for det bruger jeg altid når jeg laver det.. Og det smager 100 gange bedre må jeg indrømme. Oksekød gør retten i sig selv mere tør i det, hvor svinekød gør den lækker! Prøv det, det kan kun anbefales til alle :o)
tilføjet af

Osse

Muslimerne ?????
;-)
tilføjet af

hahaha :P

lol grinte voldsomt, tak.. :P
men er nu ikke af religiøse årsager, mere økonomien, det er lidt billigere :P

tak for alle svarene
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.