Egon Frank
Fyldt Rødspætte 4 pers.
4 store rødspætter.
Rødspætterne flås på mørke side og skæres fra rygben ud mod finderne så der bliver to lommer.
Vendes i æg og rasp brunes på begge sider.
Lægges i en smurt bradepande (evt.beklædt med bagepapir).
Fyld:
2 små løg.
150 g champignon.
150 g rejer.
2,5 dl fløde.
lidt smør (til Stegning).
Løgene svitses på panden champignon tilsættes,
derefter rejerne.
Fløden tilsættes og varmes til en tyk masse og smages til med salt kan evt. jævnes lidt.
Fyldet fordeles i lommerne på rødspætterne.
Stilles i forvarmet ovn v. 175-200 grader i 30-35 min.
Severes med hvide kartofler og hollandaisesovs.
4 store rødspætter.
Rødspætterne flås på mørke side og skæres fra rygben ud mod finderne så der bliver to lommer.
Vendes i æg og rasp brunes på begge sider.
Lægges i en smurt bradepande (evt.beklædt med bagepapir).
Fyld:
2 små løg.
150 g champignon.
150 g rejer.
2,5 dl fløde.
lidt smør (til Stegning).
Løgene svitses på panden champignon tilsættes,
derefter rejerne.
Fløden tilsættes og varmes til en tyk masse og smages til med salt kan evt. jævnes lidt.
Fyldet fordeles i lommerne på rødspætterne.
Stilles i forvarmet ovn v. 175-200 grader i 30-35 min.
Severes med hvide kartofler og hollandaisesovs.