7tilføjet af

Regler om indførelse af hund fra USA

Er der nogle som kan hjælpe mig med et link el. lign. til et website som forklarer reglerne for indførelse af hunde fra USA?
Jeg skal have en lille hund med hjem fra New York om et par uger - rejser selv med den - men er usikker på karantæne regler/ vaccination mv.
Jeg ville blive glad hvis nogle kunne hjælpe... :o)
På forhånd tak!
tilføjet af

Jeg mener det både er land-. og racebestemt

Samtidig ændre reglerne sig hele tiden. Prøv at henvende dig hos en dyrlæge eller på Landbohøjskolen, de er nok opdaterede.
tilføjet af

dansk kennel klub

hey prøv på dansk kennel klubs hjemme side der er et link hvor du kan finde reglerne...
gælder for ikke rase ægte hunde
held og lykke med din kommende hund
tilføjet af

Link

Hej
Hunden skal i hvert fald være rabiesvaccineret 21 dage før indførsel til DK - ellers er reglerne her :

http://www.foedevarestyrelsen.dk/ImportEksport/Rejse_med_kaeledyr/Hunde_katte_fritter/Rejse_til_Danmark/forside.htm
tilføjet af

Tusind tak for hjælpen :o)

Jeg er blevet klogere -tak for jeres hjælp :o)
tilføjet af

Hvis du

marinerer den i rødvin og langtidssteger den sammen med marinaden og til sidst laver en sauce af den indkogte marinade og lidt fløde, så går den bestemt ikke til spilde.
tilføjet af

Kontakt flyselskabet

da du kan risikerer at den kan være med tilbage hvis der er varmere end 35 grader (tror jeg det er)
For nogle år siden, efter et ophold på 10 måneder, skulle jeg tilbage med min hund. Men det var tæt på at jeg ikke kunne få ham med pga. varmen. Jeg er klar over der er efterår, men hvad jeg kan forstå fra mine plante venner der over fra, er der ret hedt mange steder.
Hvis det er en lille hund/hvalp er det bedst du har den med som håndbagage og ikke som fragt. Det er en ret så traumatiserende oplevelse for dem, jeg gør det aldrig igen hvis jeg kan undgå det. Men aftal alle disse ting med flyselskabet.
tilføjet af

du kan ikke langtidsstege hundekød.

en god og kærlig hund fortjener at blive kogt.
dels kan kødet være fuld af trikiner, som kan være meget farlige for mennesker.
man parterer hunden inden kogningen, da ikke alle dele, kræver den samme kogetid.
denne opskrift er baseret på, at man tager 6 kg indlands is, og 6 kg. sortebær, samt 6 kg. rensdyrsmos - lav - til ca. 12 kg hund, efter kogningen af kødet, lader man fonden koge ned til en trediedel, og jævner den med koldt smør.
kødet fra en hun hund siges at være det bedste, da det formodes, at gæstende han hunde har banket rumpen mør.
inden serveringen, afbager man et rustfrit fad med duchess, og man anretter først hovedet, så gæsterne kan se de flotte tænder, derefter skæres kødet i passende stykker, og bagefter monteres halen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.