på brunch tv for 3 eller 4 år siden var kokken fra søllerød kro,han lavede en meget dejlig rødkål, hvor hn lavede saften først. Er der nogen som har den opskrift. God jul
tilføjet af stig1967
Det var ikke en ide...
...at ringe til Søllerød Kro og spørge ?
Tror du har mere held der end her
tilføjet af sureostenosser
pizza fra fakta?
er rigtig gode.
tilføjet af kok on the top of the world.
hvor vanskeligt kan det være.
du kan koge saft af ribs saft og rødvin, tilsat nogle ganske få kryderier, en god kok bruger ikke opskrifter, da det er umuligt, at gengive nøjagtigt, hvordan forløbet er.
de fleste koger rødkål, så det får en meget trist farve, men jeg har udviklet en metode, som holder rødkålene i den rigtige farve, jeg vil ikke fortælle hvordan.
den rødkål som du kan købe i butikkerne, er for det meste lavet af billige hvidkål, tilsat farve, og rødbederne er lavet af roer.
frugterne i frugtsalat, er også lavet af roer, de såkaldte rodfrugter.
remoulade er lavet med hvidkål, og ikke som den ægte vare med hakkede pickles.
i de fleste tilfælde koster embalagen mere end indholdet, tomatketchup, er lavet af æbleslam fra mosterierne, farvet, og dekoreret med en uskyldig tomat.
alt er forfalsket, gammelt kød og diverse jamsere, holder liv i restaurants brancen, kartoflerne er vacum pakket i giftige kemikalier, kogte, og uegnede til menneske eller dyre foder.
jeg har netop læst en opskrift på ris a la mande i søndagsavisen, forfattet af en vis Anne Larsen, hun burde have en syltet nytårs torsk for den opskrift, man kan ikke lave kvalitet med skummetmælk, men nu er hun jo heller ikke kok, men bare skribent, hun er en skamplet på det kulenariske Danmark, som Grethe Grumme, og alle de andre jamsere var det før hende.