Søde gulerødsboller
De er rigtig gode, og og samtidig fedtfattige. Mums...
Søde gulerodsboller
Ingredienser:
50 g gær
2 dl vand
100 g fromage frais 0,5% eller fromage blanc 0,5%
2 spsk rørsukker
2 æg
200 g revne gulerødder
1 dl solsikkekerner
1 tsk salt
450 g hvedemel
Gæren røres ud i lunkent vand. Herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg, hvorefter blandingen piskes godt sammen. De revne gulerødder, solsikkekerner og salt røres i æggemassen. Til sidst røres melet i, og dejen blandes godt. Dejen formes til ti boller, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæver under klæde i 30 minutter og bages derefter i 20 minutter ved 200 grader.
Søde gulerodsboller
Ingredienser:
50 g gær
2 dl vand
100 g fromage frais 0,5% eller fromage blanc 0,5%
2 spsk rørsukker
2 æg
200 g revne gulerødder
1 dl solsikkekerner
1 tsk salt
450 g hvedemel
Gæren røres ud i lunkent vand. Herefter tilsættes fromage frais, rørsukker og æg, hvorefter blandingen piskes godt sammen. De revne gulerødder, solsikkekerner og salt røres i æggemassen. Til sidst røres melet i, og dejen blandes godt. Dejen formes til ti boller, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæver under klæde i 30 minutter og bages derefter i 20 minutter ved 200 grader.