Hej!
Er der nogen der har en god ide til en forret?
Vi skal lave forret til ca. 20 pers., så det skal være rimelig nemt -og helt ikke alt for dyrt.
Mange hilsner
og godt nytår!
Malrimona
lav tarteletter med øns i asparges.. det kan laves dagen før så det kun lige skal varmes op.. det er nemt og vildt lækkert
tilføjet af folly
min farvorit er gastronom
eller næsten da.. toast brød skåret skråt tun mouse en dåse tun rørt op med løg creme fraishe og en smule mayonaise pynt de trekantede toatsbrød halvver et æg i 4 dele og pynt med cherrietomter du skære i 4 dele og purløg
uhm.. bonapetit
godt nyt år folly
tilføjet af JensenDK
Du glemmer at...
...fortælle, om I skal have fisk eller kød til hovedret - og om I er en flok pensionister, teenagere eller en herlig blanding.
Som m.u.s.e. forslår er tarteletter altid gangbar - velsmagende, uden at være prangende (og dyr). Er hovedretten kød, så ville jeg nok foretrække en reje/muslinge-løsning.
Røget laks er jo ikke specielt dyrt. Vikl en skive laks omkring et par asparges - eller server laksen med et par skefulde hel spinat, et godt kuvertbrød og smør.
Er hovedretten fisk, så kunne spinaten serveres sammen med en skive hamburgerryg og et par brunede kartofler og en god sennep. Det smager herligt.
Hvis ambitionsniveauet og aldersgruppen er ramt ved siden af, så må du lige skrive igen og præcisere dine forventninger.