Jeg skal fejre en fødselsdag i begyndelsen af juni og har tænkt mig at servere noget rigtig sommerligt.
Forret
hovedret
dessert
kaffe/the
Desserten skal være en kage med jordbærmousse, som jeg selv har fundet på, men hvad ville være godt forud for den? Vi bliver 8 personer.
På forhånd tak for hjælp
tilføjet af Caisy
Mit forslag til menu
Jeg foreslår, at du til forret serverer nogle friske grønne asparges, let dampede - med en god røget laks til. Hertil kan du lave en "sauce" af avocado, creme fraiche, finthakket rødløg og salt og peber.
Hovedretten kunne eventuelt være små kyllinger stegt med persille med en hjemmelavet agurkesalat, nye kartofler, sauce og gammeldags hovedsalat vendt i en fløde/citrondressing.
Desserten har du jo selv helt styr på - god fornøjelse.
tilføjet af anonym
tak for hjælp
Jeg gjorde som du sagde - stor succes uhhhmmm - mange tak for hjælp!
tilføjet af Caisy
Selv tak
Kære Anonym.
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe - det var dejligt, at det blev en succes.
God sommer.