7tilføjet af

Smid mad ud

Hvor meget mad smider du ud ?
Og hvad vil der ske for madproducenterne & compani hvis vi lærer at spise op; vil det destabilisere nationens økonomi endnu mere ?
tilføjet af

ingen private smider mad ud.

og restaurenter og storkøkkener gemmer overskydende mad, og bruger det i "nye retter med nye navne, såsom lever fiesta, eller gamle steaks der pludselig får navnet spanish pot and pie.
supermarkerne smider tonsvis af mad ud, fordi de kan trække det fra som tab, også selvom personalet tager det med hjem.
alt det tab som nævnte butikker siger at kunderne stjæler, er bare en stor løgn, i de fleste tilfælde har varen aldrig eksisteret, de skriver fks, i deres regnskab at de har købt 1 ton oksefilet, men de har kun fået leveret 300 kg, så allerede der har de et fiktiv tab på 700 kg.
i en brugsforening i Sønder jylland var der et kæmpesvind, så de troede straks at der var kommet nye pølse tyskere til byen, men camera overvågning viste at alle 8 af personalet stjal de manglede varer,
tilføjet af

Der tager du fejl

Private smider masser af mad ud. Folk nu om dage, tror fejlagtigt at mad skal smides ud, når det har overskredet sidste SALGSdag. Det er blevet helt umoderne at kunne smage og lugte sig til "god eller dårlig".
tilføjet af

Jae, men

sidste salgsdag, der kan varen godt lugte. For at spare købte jeg en kylling, billigt. Det var sidste salgsdag. Hjem, med det samme, for at begynde på stegningen. Da jeg pakkede den ud lugtede den råddent og var helt fedtet. Den var uspiselig.
En flæskesteg, jeg købte frossen, ikke noget med sidste salgsdag. Jeg troede mig sikker, da kødet jo var frossent. Den stank, som jeg ved ikke hvad.
Aldrig har jeg set så råddent et stykke kød. For mig er der ingen tvivl om, fryseren har været ude af funktion i så lang tid, at kødet er blevet råddent og så frosset ned igen.
For det meste lugter det dårligt på sidste salgsdag. Og det er mærkeligt, for det burde kunne holde et par dage til.

Men jeg tror faktisk du har ret i, det er blevet umoderne, for unge mennesker ved ikke meget om mad i dag. Så de kigger sikkert på datoen. Jeg snuser til det og mærker med det samme om det er godt eller skidt.
tilføjet af

Jeg glemte

at fortælle, selv om stegen stank og så meget rådden ud, kunne den unge dame ikke se eller mærke noget. Det havde hun ikke forstand på, sagde hun, men jeg kunne få pengene tilbage. Og tro mig, jeg har aldrig set så råddent et stykke kød. Det lugtede, så man fik kvalme. Det var så fedtet, at det var klæbrigt.
Så jeg forstår godt, hvordan det kan ske en rådden steg bliver frosset ned.
tilføjet af

Næsten intet

Jeg kan sagtens indtage brød der er lidt tørt i kanten samt pålæg og mælk der smager lidt af køleskab.
Dog er jeg konsekvent med fisk, det ryger ud dagen efter, eller samme dag hvis det er en fiskeret med grøntsager.
tilføjet af

Er hun stadig ansat ?

Kød behøver såmænd ikke at lugte så meget, er saften fedtet eller er der klæbrigt de steder hvor der er rent kød er den allerede gal.
tilføjet af

Hmm

Jeg bliver dig svar skyldig. Jeg har ikke været der siden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.