2tilføjet af

Sojaprotein blandes med?

Hvordan blander man ren sojaprotein med noget, så det kan indtages uden ubehag? Almindelig opblanding med væske gør drikken utrolig grynet og ulækker🙁
Nogen forslag? Er der desuden nogen der ved om det skader proteinet at blive opvarmet?
tilføjet af

Sojaprotein blandes med?

Hej.
Jeg har selv brugt det i smoothies, men man skal selvfølgelig passe på, da sojaprotein på pulverform ikke har verdens bedste smag. Af denne grund ville jeg dog heller ikke købe noget med jordbær- eller banansmag, da det virker for kunstigt. Jeg har brugt rå æg i min smoothie. Det lyder enormt klamt og salmonellafyldt, men det er naturlig kilde til protein, og du skal bare skolde æggets skald, da det er der, hvor salmonellaen sidder.
Ja, det skader proteinet at blive opvarmet, men sådan er det jo med al mad, og det kan man ikke undgå. Du begynder først at ødelægge næringen omkring de 47 grader i al mad, så lav altid mad på svag varme, og det samme gælder, når du bruger ovnen. Jeg laver helst ikke mad over 150 grader eller mindre. Det tager lidt længere tid, men det er ikke så slemt.
tilføjet af

Sojaprotein eller valleprotein

Hvad med at prøve valleprotein i stedet? Det giver jeg min søn i blandt andet smothies og det kan slet ikke smages. Eller brug æg som der er blevet forslået, det gør vi også nogen gange. Dog altid de æg der kan købes uden skald, de er i en plastikbeholder i køledisken tæt ved de almindelig æg. Her er du sikker på at undgå salmonella ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.