thai mad, med et strejf af danskhed
Elsker bare thai mad, har bare problemet med at det gør sønnen ikke ( specielt ananas kan han ikke li)...Så for at vi begge kunne få lidt at spise fandt jeg på at putte æbler og ærter i istedet for ananas.
Resultatet blev rigtigt godt.
Opskrift:
til 2-3 personer.
100g kyllingfilet i tern.
250 ml kokosmælk
2dl vand(da kokosmælk feder).
1½ tsk rød thai karry
1 æble skåret i tern
2dl ærter.
salt og peber.
Brun kyllingstykkerne i en gryde, hæld resten af tingene i og lad det simre i 10 min.
serveres med brune ris.
Resultatet blev rigtigt godt.
Opskrift:
til 2-3 personer.
100g kyllingfilet i tern.
250 ml kokosmælk
2dl vand(da kokosmælk feder).
1½ tsk rød thai karry
1 æble skåret i tern
2dl ærter.
salt og peber.
Brun kyllingstykkerne i en gryde, hæld resten af tingene i og lad det simre i 10 min.
serveres med brune ris.