Tænk at en dansk restaurant skulle opnå en sådan titel VERDENS BEDSTE, det gør mig pavestolt.
Har været derinde og spise et par gange, og indrømmer deres mad ER pragtfuldt.
tilføjet af Anonym
Har desværre ikke
haft fornøjelsen, der må være noget om snakken 😉
tilføjet af la34sf
Ja.
Hvis det ikke var for alt det der snobberi, er det da flot at en restaurant, i KBH kan få førsteprisen, men kan de lave en rigtig god pariserbøf, som man kunne få i 70 erne, på mange bodegaer, eller er det ikke "fint" nok, til de fine ganer der skal have vædet deres medbragte smagsløj, der var en kok, der blev fyret inde på D´Angleterre, da kalorius, ikke ville lave stjerneskud, når man ser disse "fine" skidespræller, sidde og pille og hakke til maden, på de 5 stjernede, tænker man straks på en påfugl, al sår lånte fjer, men OK tillykke alleligevel.