menu er:
forret ??
hovedret: Mørbrad stegt som vildt
efterret: frugter m. råcreme
Da jeg er blank vedr. forret - håber jeg nogen har et godt forslag (gerne let og enkelt)
Godt Nytår.
tilføjet af ITALIENER
ØHHHHHHH
Hvad med en ganske alm. Reje Coktail?????
tilføjet af Trunte
Forret
Har du læst de gode forslag jeg har fået???
(Forret til nytår!)
v.h.
Trine
tilføjet af monami
ja har læst dem...men
Der er flere som ikke tåler rejer og nogle kan ikke lide laks, så jeg er helt blank.
Vh :o) monami
tilføjet af gitte jensen
spinatroulade
Forret
Skrevet af gitte jensen, 31.dec.2003, kl.08:33
forret spinat roulade
Skrevet af gitte jensen, 29.dec.2003, kl.18:49
300 gr. afdryppet hakket spinat
4 æg
1 1/2 dl piskefløde
salt og peber
æggeblommerne røres ud i fløden og spinaten røres i. Smag til med salt og peber
Beklæd en bradepande med bagepapir og pensl. med olie.
Spinatblandingen fordels i et jævnt lag på papiret og bages ved 180 grader i 8-10 min.
Afkøles.
Mousse
30 gr. rejer el. røget laks
1/2 l creme fraiche 38%
1 1/2 spsk sød chillisauce
1 spsk friskhakket dild
5 blade husblas
Rør creme fraichen jævn med chillisauce,salt og peber.Rejer el. laks hakkes let og røres i sammen med dilden. Smelt husblassen og vend den i, lad den stivne.
Spinatkagen vendes over på et andet bagepapir, da oversiden skal være øverst, når den rulles sammen.
Den kan laves op til 2 dage før serveringen.