Tips til fattige - pro-aktivt sundt mad
Fattig - og så sund?
Ja, det kan godt lades sig gøre. Jeg har selv været på "r...." og måtte planlægge mine indkøb. Men jeg vil ikke gå på kompromis med usundt mad osv. I disse tider er alt sundt desværre mega-dyrt.
Okay tænkte jeg - det handler vel om at genbruge, det man køber, om og om igen - uden at det smager og inderholder det samme. Og det er jeg blevet god til efterhånden især til at anvende rester - så vi ikke spilder og smider mad ud - når vi ved, at mennesker dør af sult.
Her er nogle indledende øvelser - snart vil jeg sende en uges indkøb, madplan og how to do it.
Håber nogle er interesseret?
Mine opskrifter - hvor de gennemgående grund-ingredienser er: ingenfær, chilli, paprika, karry, krydderurter såsom basilikum. purløg og oregano & hvidløg og løg. (alle sammen kendt for modstandsstoffer mod kræft).
Billige tips: køb kun krydderurter som er plantet i lerbeholdere. De kan holde sig så meget længere, men kræver ophold i delvist sol og skal vandes hver dag efter solnedgang. Jeg bor på 3. sal og har min egen køkkenhave i karmen i køkkenet.
Det er ikke dårlige penge at give ud, da de er dine "smagsforstærkere" i mange uger.
Ja, det kan godt lades sig gøre. Jeg har selv været på "r...." og måtte planlægge mine indkøb. Men jeg vil ikke gå på kompromis med usundt mad osv. I disse tider er alt sundt desværre mega-dyrt.
Okay tænkte jeg - det handler vel om at genbruge, det man køber, om og om igen - uden at det smager og inderholder det samme. Og det er jeg blevet god til efterhånden især til at anvende rester - så vi ikke spilder og smider mad ud - når vi ved, at mennesker dør af sult.
Her er nogle indledende øvelser - snart vil jeg sende en uges indkøb, madplan og how to do it.
Håber nogle er interesseret?
Mine opskrifter - hvor de gennemgående grund-ingredienser er: ingenfær, chilli, paprika, karry, krydderurter såsom basilikum. purløg og oregano & hvidløg og løg. (alle sammen kendt for modstandsstoffer mod kræft).
Billige tips: køb kun krydderurter som er plantet i lerbeholdere. De kan holde sig så meget længere, men kræver ophold i delvist sol og skal vandes hver dag efter solnedgang. Jeg bor på 3. sal og har min egen køkkenhave i karmen i køkkenet.
Det er ikke dårlige penge at give ud, da de er dine "smagsforstærkere" i mange uger.