Efter at det er gået op for mig at der ikke er ret mange som kender til øllegrød ikke øllebrød. Vil jeg lige fortælles at når der er en rest af risengrøden eller hvilken grød det kan være så kommer man dagen efter lidt opvarmet øl over resterene så smager det dejligt men det feder ikke. Så der skal nok noget mere med.
tilføjet af susannenif
velbekommen
og føj for den lede!
tilføjet af Offenbach
Den rigtige
Her er så den RIGTIGE måde at lave øllebrød på:
1 kg tørt, smuldret rugbrød uden kerner kommes i en gryde. Der hældes vand på så det dækker og lidt appelsinskal (økologisk) tilsættes.
Så drøner man ned i Fontex og køber 4 hvidtøl og 4 maltøl
Dem hælder man i gryden (husk at fjerne kapsler og flasker)
Så tænder man ilden og når det begynder at boble skruer man ned på lavt blus og tilsætter 6 spiskefulde rørsukker.
Det småsimrer til grøden er kogt ud
Serveres med flødeskum